субота, 09 червня 2012 00:01

Дизайнери радять влітку джинси замінити короткими шортами
12

Фото: Діана Агаян представила літню колекцію купальників та пляжного одягу "Квітка-душа"

Джинсові штани на літо краще замінити короткими шортами з завищеною талією. До таких шортів личать короткі жилетки. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла молодий український дизайнер Діана Агаян. 7 червня 2012 року вона представила літню колекцію купальників та пляжного одягу "Квітка-душа" у столичному нічному клубі Museum Le Club.

"Вирушаючи у відпустку, раджу не набирати зайвих речей. З собою у подорож не рекомендую брати джинси. Їх можна замінити різноманітним шортами. У цьому сезоні актуальні короткі шорти з завищеною талією. До шортів ідеально підійдуть короткі жилетки, які на 5 сантиметрів нижчі за лінію грудей", - розповіла дизайнер. 

Діана Агаян пропонує жінкам обирати одяг з натуральних тканин. Такий одяг виглядає більш дорогим і влітку у ньому не жарко.

"У своїй колекції одягу "Квітка - душа" я використовувала лише натуральні, легкі тканини: різновиди шовку, органза, шифон, батист, льон, мереживо ручної роботи. У вбранні, зшитому з батисту та льону, жінці буде не так жарко", - додала вона.

Незамінною річчю на морі залишаються сарафани та легкі сукні.

"У відпустці раджу жінкам не забувати про сарафани. У моді довгі сарафани і довжина нижче коліна. Проте на море раджу брати короткі, вони більш зручні", - зауважила дизайнер.

У подорож краще брати босоніжки без підборів.

"Вирушаючи у відпустку, жінкам рекомендую купити зручні сандалі без підборів. Хоча у моді залишається взуття на високих підборах, шпильці і платформі", - додала Діана Агаян.

Зараз ви читаєте новину «Дизайнери радять влітку джинси замінити короткими шортами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути