пʼятниця, 16 грудня 2011 12:04

Чоловік з палицею в руках пограбував банк на три євро

Чоловік з палицею в руках пограбував банк на три євро

Чоловік з палкою в руках пограбував банк на три євро. Інцидент стався в середу, 14 грудня, в Берліні, пише The Local. У даний час зловмисник затриманий і йому пред'явлено обвинувачення у скоєнні збройного пограбування.

За інформацією поліції, 36-річний німець увійшов до приміщення банку, пройшов до каси, заявив співробітникові фінансової установи, що має намір здійснити пограбування, а після цього велів видати йому три євро. Приголомшений такою незвичайною вимогою касир послухався і видав грабіжникові гроші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 61-річна бабуся з вибухівкою намагалася пограбувати банк

Отримавши готівку, чоловік вийшов з банку. На вулиці його наздогнав охоронець фінансової установи. 58-річний працівник служби безпеки затримав зловмисника і став чекати приїзду поліції.

У правоохоронних органах пограбування банку на три євро докладно коментувати не стали. Поліція не підтвердила припущення про те, що в момент скоєння злочину грабіжник був п'яний. Проте співробітники органів правопорядку відзначили, що взяли в нього аналізи крові та сечі.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік з палицею в руках пограбував банк на три євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути