пʼятниця, 21 жовтня 2011 16:56

Два "Джорджа Буша" пограбували банк

Два "Джорджа Буша" пограбували банк

Зловмисники в масках, що зображують колишнього президента США Джорджа Буша, здійснили наліт на банк в Сіетлі. Злочин було скоєно в четвер, 20 жовтня, в одному з відділень мережі фінансових установ Washington Federal, повідомляє KING 5 News.

За даними поліції, молоді люди (імовірно, злочинцям немає 30 років) увірвалися в будівлю банку і, погрожуючи зброєю, зажадали віддати їм гроші. Співробітник банку виконав вимоги зловмисників. Після цього парочка "Бушів" зникла з місця події.

Яку суму бандитам вдалося винести з банку, не уточнюється. Станом на день п'ятниці, 21 жовтня, грабіжників у масках екс-президента затримати не вдалось. У поліції вважають, що на грабіжників були маски з магазину товарів для святкування Хеллоуїна.

Маски, що зображують політиків, нерідко стають "візитними картками" злочинців. Так, у Техасі недавно був затриманий грабіжник, який отримав у місцевій пресі прізвисько "Бандит Джордж Буш", який також вирушав на справу колишнього американського лідера. Габріель Кабелло пограбував сім банків.

Зараз ви читаєте новину «Два "Джорджа Буша" пограбували банк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути