пʼятниця, 16 грудня 2011 10:38

На столичному вокзалі серед білого дня пограбували редактора газети

На столичному вокзалі серед білого дня пограбували редактора газети

Злочин було скоєно вдень на Київському центральному залізничному вокзалі.

Як розповіла начальник сектору зв'язків з громадськістю міліції Південно-Західної залізниці Наталя Мельник, 52-річний головний редактор однієї з відомих газет стояв на платформі біля першої колії, коли до нього підійшла дівчина. Попросивши купити їй вина, вона почала відводити чоловіка в бік господарського двору. Весь цей час дівчина забалакувала редактора, пропонуючи познайомитися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Донецьку пограбували банк: троє поранених

Раптово до журналіста підбіг ззаду невідомий чоловік і, схопивши за шию, повалив на землю. Після цього парочка обшукала жертву і забрала близько трьох тисяч гривень, а також дорогий мобільний телефон.

Хоча потерпілий звернувся в міліцію лише через чотири дні, правоохоронцям вдалося затримати грабіжників буквально одразу. Ними виявилися 22-річний житель Хмельницької області та 17-річна киянка. Раніше обидва вже були судимі за грабіж і крадіжку. Міліціонери знайшли навіть викрадений у редактора мобільний телефон, який встигли вже кілька разів перепродати. Зараз проти бандитів порушено кримінальну справу, їм "світить" до шести років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «На столичному вокзалі серед білого дня пограбували редактора газети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути