середа, 12 жовтня 2011 16:47

Американець пограбував банк з решіткою повітроочисника замість маски

Американець пограбував банк з решіткою повітроочисника замість маски

Відділення банку Best Bank в окрузі Форсіт, штату Джорджія, пограбував зловмисник, який замість маски, яка приховує обличчя, скористався решіткою для повітроочисної установки, пише The Atlanta Journal-Constitution. Інцидент стався в понеділок, 10 жовтня.

Як з'ясувала поліція, чоловік у помаранчевому светрі, блакитній сорочці, темних джинсах і рукавичках увійшов до приміщення фінансової установи і, діставши решітку від повітроочисника, підняв її перед своєю головою так, щоб касиру не було видно обличчя. У такому вигляді грабіжник зажадав віддати йому наявну в банку готівку. При цьому він не погрожував співробітникам банку і не застосовував зброю.

Отримавши гроші (яку конкретно суму він забрав, не уточнюється) грабіжник з решіткою від фільтра зник з місця події. Коли співробітники поліції прибули на місце пограбування, вони з'ясували подробиці події в представників Best Bank, а також вивчили записи камер спостереження.

Одна з камер, встановлених у банку, зняла злочин зі зручної для впізнання особистості злочинця точки. На записі видно, що грабіжник стоїть до камери так, що його обличчя з'являється в кадрі, хоча для касира воно дійсно залишається невидимим. У даний час кадр доступний у багатьох американських виданнях, самого злочинця розшукують.

Зараз ви читаєте новину «Американець пограбував банк з решіткою повітроочисника замість маски». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути