середа, 16 квітня 2008 16:32

Asus офіційно представила нове покоління Eee РС

Asus офіційно представила нове покоління Eee РС
Компанія Asus 15 квітня офіційно представила нову модель наддешевих субноутбуків Eee РС. Новий Eee РС 900 важить 990 грамів, оснащений 8,9-дюймовим дисплеєм з дозволом 1024 на 600 пікселів, гігабайтом пам"яті, а також двома твердотільними накопичувачами загальною ємкістю 12 або 20 гігабайт. Крім того, в ноутбук вбудована веб-камера на 1,3 мегапікселя і мультітач-трекпад.

На інтернет-форумах повідомляється, що субноутбуки поставлятимуться в двох різних варіантах - 12-гігабайтний з WindowsXPHome і 20-гігабайтний з системою на базі ядра Linux.

Продажі почнуться в Гонконзі 15 квітня, Франції - 17 квітня, на Тайвані - 21 квітня, в Сінгапурі - 23 квітня. На кінець квітня планується початок продажів Eee РС 900 у Великій Британії, в Австралії вони можуть з"явитися на початку травня, в Німеччині та Італії - в травні без вказівки точнішої дати.

Роздрібна ціна ноутбука в кожній країні буде різною через податки і мито. Відпускна ціна Asus складає 499 доларів. Основними конкурентами Eee РС 900 будуть IntelClassmate РС, HP 2133 Mini-note і ряд інших подібних пристроїв.

Попереднє покоління Eee РС виявилося надзвичайно успішним. За перші п"ять місяців Asus вдалося продати мільйон пристроїв, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Asus офіційно представила нове покоління Eee РС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути