субота, 10 березня 2012 12:41

Американка дізналась через Facebook, що її чоловік одружився з іншою

Американка дізналась через Facebook, що її чоловік одружився з іншою

В американському штаті Вашингтон дві користувачки соціальної мережі Facebook з'ясували, що перебувають у шлюбі з одним і тим же чоловіком, повідомляє Associated Press.

Жінки зробили неприємне відкриття завдяки опції "Ви можете їх знати", що допомагає користувачеві знайти вірогідних знайомих. Подвійним одруженим виявився 41-річний співробітник виправного закладу Алан Л. О'Ніл, раніше відомий як Алан Фалк. Згідно з даними слідства, вперше він одружився 2001 року. 2009 року вони з дружиною роз'їхалися, однак офіційно не розлучилися, що не завадило чоловікові одружитися вдруге, попередньо змінивши прізвище.

Перша дружина О'Ніла виявила другу в розділі Facebook "Ви можете їх знати". Пройшовши за цим посиланням, вона побачила в альбомі незнайомої жінки весільне фото, на якому фігурував її чоловік. Після цього дружина №1 подзвонила матері свого чоловіка, щоб з'ясувати, як таке сталося. Пізніше і сам О'Ніл приїхав в будинок до своєї першої дружини, де попросив її нікому не говорити про це, обіцяючи залагодити всі проблеми з документами. Обдурена дружина, однак, донесла на чоловіка в поліцію.

В результаті у четвер, 8 березня, О'Нілу було пред'явлено звинувачення в подвійному одруженні, після чого його відправили в адміністративну відпустку. Він зобов'язаний з'явитися до суду на першу ж вимогу. Якщо О'Ніла визнають винним, йому загрожує до року тюремного ув'язнення.

Зараз ви читаєте новину «Американка дізналась через Facebook, що її чоловік одружився з іншою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути