Ексклюзиви
четвер, 12 січня 2012 12:06

Американці в метро масово фотографують щурів: пацюки з піцою й на платформах
5

Фото: Фото: ratfreesubways.com

Працівники нью-йоркського метро призначили премію за "найстрашніше" фото гризунів, яких пасажири зустрічали на станціях.

У конкурсі може взяти участь кожен, хто надішле фотографію на спеціальний сайт під назвою "Оціни мого щура", створений профспілкою працівників транспорту. Там уже утворилася ціла галерея фотографій і навіть відеороликів, що демонструють мешканців підземки "в дії": один щур риється в сміттєвому баку, інший сидить прямо на платформі, третій тягне величезний шматок піци. Переможця конкурсу, який буде оголошений за результатами голосування 15 січня, чекає приз у вигляді безкоштовного проїзного квитка на метро на цілий місяць.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Запечені пацюки смачніші за курку та кроля

"Думаю, нікому не хочеться працювати поруч із сотнями мерзенних щурів. Тому ми вирішили серйозно взятися за вирішення цієї проблеми", - зазначив представник профспілки Джим Геннон. За його словами, останнім часом щури стали агресивнішими і було навіть зафіксовано кілька випадків, коли вони нападали на пасажирів.

Працівники підземки закликають транспортне управління Нью-Йорка організувати більш регулярне прибирання станцій, встановити більшу кількість сміттєвих урн на платформах, а також закрити діри в стінах і підлогах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кримчанин купив ковбасу зі шматком щура

Як заявили в міському департаменті охорони здоров'я, вони не мають даних про кількість щурів у мегаполісі, зазначивши, однак, що кількість вхідних дзвінків зі скаргами на гризунів у минулому році дещо скоротилася.

Зараз ви читаєте новину «Американці в метро масово фотографують щурів: пацюки з піцою й на платформах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути