вівторок, 20 квітня 2010 16:54

Щурі з"їли результати екзаменів непальських студентів

Щурі з"їли результати екзаменів непальських студентів
Щурі з"їли декілька сотень бланків з підсумковими екзаменаційними роботами студентів університету Трібхуван, що розташований у столиці Непалу Катманду.

Непальські студенти здали свої роботи близько двох з половиною місяців тому, після чого керівництво університету передало бланки на зберігання у відділення поліції.

"Ми поклали екзаменаційні листи в безпечне місце, але кілька днів тому з"ясувалося, що деякі з робіт були з"їджені щурами, що пробралися в приміщення", - розповів журналістам інспектор поліції Рам Пракаш Чаудхарі.

Про інцидент повідомили керівництву університету, яке збиралося забрати роботи студентів 19 квітня. Що тепер збираються робити керівники навчального закладу, невідомо - представники університету Катманду відмовилися давати будь-які коментарі щодо втрати екзаменаційних робіт.

Документи зберігалися в старому приміщенні, в якому протікали труби. Університет Трібхуван - найбільший і найстаріший навчальний заклад у країні.

Gazeta.ua за матеріалам AFP
Зараз ви читаєте новину «Щурі з"їли результати екзаменів непальських студентів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути