Ексклюзиви
субота, 17 травня 2008 19:03

Яку шкоду чоловічому організму приносять секс - стимулятори

Яку шкоду чоловічому організму приносять секс - стимулятори
Багато чоловіків перед побаченням забігають в аптеку, для того, щоб купити засіб для посилення ерекції - цим вони хочуть вразити свою кохану. Попит на такі ліки росте. Бажання бути Казановою при статевому акті інколи сильніше, ніж здоровий глузд. Мало хто замислюється, що замість того, щоб опинитися в обіймах коханої, можна провести весь вечір на унітазі.

Як стверджують лікарі-сексологи, препарати , що вирішують проблеми з ерекцією, не підсилюють збудження і чутливість ерогенних зон, а лише забезпечують приток крові до статевого члена, через це відбувається ерекція.

Не рідко, стрімке наповнення статевого органу кров"ю призводить до зміни зору, приливу крові до очей і обличчя, втрати кольоросприйняття, запамороченню тощо. Це відбувається одночасно з бажаним ефектом і тут чоловікові доводиться вибирати, що головніше. Якщо Ваша дівчина раптом стала чорно-білою, то можна просто вимкнути світло, а якщо, щось серйозніше, наприклад, розслаблення шлунку, то свято, швидше за все, доведеться відмінити. Тому перш ніж ковтати який-небудь стимулятор, обов"язково проконсультуйтеся, хоч би з дільничним лікарем.

Є ще один з не дуже приємних побічних ефектів від цих препаратів - це пріапізм. Це коли ерекція після статевого акту не припиняється дуже тривалий час. Для замітки, якщо ерекція триває більше 4-6 годин, потрібно терміново викликати швидку допомогу. Оскільки після цього часу, у Ваш член перестануть поступати живильні речовини, а високий тиск руйнуватиме його тонкі структури. Наслідки можуть бути дуже плачевними, це може привести до імпотенції, а також навіть до ампутації.

Парадокс ситуації, в тому, що проблема з ерекцією, найчастіше не в штанях, а в голові. І для цього не потрібно ковтати купу пігулок, а лише необхідно навчитися отримувати задоволення від самого процесу спокушання жінки. Якщо нічого не виходить з даною партнеркою, як варіант, спробуйте звернутися до іншої. Також, є сенс відвідати сексолога або психотерапевта, повідомляє Newsland.

Зараз ви читаєте новину «Яку шкоду чоловічому організму приносять секс - стимулятори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути