Ексклюзиви
вівторок, 06 травня 2008 16:12

Як скинути 5 кілограмів і помолодшати на 10 років

Як скинути 5 кілограмів і помолодшати на 10 років
Ви не хочете мучити себе дієтами, не рахувати калорії і при цьому не відчувати голоду?

Ось 10 кроків, які допоможуть вам позбавитися від зайвої ваги, проблем зі здоров"ям, шкірою і відчути себе молодим, струнким, привабливим, а головне, здоровим.

Окрім звичайних вправ, ці 10 щоденних "звичок" допоможуть досягти оптимального результату: здоров"я, красива шкіра і струнка фігура. Варто відзначити, що це не дієта, це щось з категорії загальних правил, про дотримання яких, проте всі забувають.

1. Виключити з раціону продукти білого кольору. Якщо ви просто закохані в білий хліб, білу картоплю і білий рис, вам доведеться пересилити себе і назавжди сказати подібним продуктам "Прощавай!". Біла мука буквально стає цукром у вашому організмі. А дуже велика кількість цукру "дарує" вам постійне відчуття голоду, внаслідок чого ви їсте, їсте, їсте і так до тих пір, поки не ляжете спати. Тому прагніть уникати "білі" продукти. Краще коричневі: темний хліб, печена картопля і коричневий рис.

2. Зелений чай - застава молодості. Він насичений антиоксидантами, які, як всім відомо, дуже ефективні в боротьбі з раковими захворюваннями, артритом, високим рівнем холестерину в крові, серцево-судинними захворюваннями, різними інфекціями, що ослабляють імунну систему. Прагніть випивати 3-5 чашок зеленого чаю в день і не забувайте додавати часточку лимона.

3. Їжте горіхи. Як говорять учені, одна жменя горіхів в день - застава захисту від серцевих захворювань. Горіхи багаті клітковиною, антиоксидантами і жирними кислотами омега-3 (жири, що знижують рівень холестерину).

4. Стрункість разом з омега-3. Омега-3 містяться в горіхах, різних овочах і в рибі, такій як оселедець, скумбрія, осетер і хамса. Це натуральний протизапальний елемент, який запобігає появі артриту, простатиту, запалення сечового міхура. Омега -3 робить вас розумнішими "підтримці" мозкових функцій, а це означає хороша пам"ять, покращений процес мислення, зосередженість. Омега-3 також бореться зі стресом.

5. Авокадо - ваш кращий друг. Ви, можливо, подумаєте, що авокадо насичений жирами, але це корисні жири! І якщо дотримуватися пропорції у вживанні цього фрукта, він ніколи не зробить вас товстішою.

6. Міняйте режим. Сто разів вже було сказано, що хороший, повноцінний сніданок, менш "багатий" ланч і крихітна вечеря творять справжні чудеса з вашим тілом! Прагніть не їсти після 9 години вечора. Повірте, спати набагато приємніше з легким відчуттям голоду, а не перенасичення.

7. Правило 80/20. Вживайте здорову їжу 80% свого часу, і лише 20% часу - їже все, що забажаєте (але обов"язково до 9 години вечора). Тому спробуйте харчуватися здоровими продуктами з понеділка до п"ятниці, а "смачненькими" - на вихідних.

8. Уявляйте собі "ідеальне я". Уявіть собі ідеал самої себе і насолоджуйтеся думкою про те, що ви ось-ось досягнете бажаної досконалості. Більш того, це надихатиме вас притримуватися всх правил щодня.

9. Скраб - застава молодості вашої шкіри. Користуйтеся скрабом для обличчя двічі на тиждень, і це подарує шкірі молодість. Спробуйте на ніч наносити на обличчя кокосове масло, за півгодини до того, як ви ляжете спати. Ви забудете про прищі, а ваша шкіра виглядатиме приголомшливо.

10. Полюбіть себе. Навчіться по-справжньому любити все те, що у вас є: ваше життя, сім"ю, роботу і так далі І пам"ятаєте: той, хто виглядає щасливим - виглядає молодшим.

За матеріалом: Newsland.

Зараз ви читаєте новину «Як скинути 5 кілограмів і помолодшати на 10 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути