пʼятниця, 20 січня 2012 15:10

8 британців обіймалися довше за всіх у світі

8 британців обіймалися довше за всіх у світі

Чотири пари жителів більше доби тримали одне одного в обіймах і таким чином у п'ятницю встановили в Лондоні світовий рекорд за тривалістю обіймів, який був зафіксований представниками Книги рекордів Гіннесса, передає кореспондент РИА Новости. Результат становив 24 години і 44 хвилини.

Спочатку учасників було 12, свій марафон вони почали рано вранці 19 січня на лондонському вокзалі Сент-Панкрас. Проте дві пари зійшли з дистанції, в тому числі засновниця Руху вільних обіймів Майелла Рейнольдс. Обидві пари допустили порушення, розчепивши руки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Напівгола Дженніфер Лопес обіймалася зі своїм молодим коханцем на шезлонгу

Протягом цієї доби учасникам щогодини давали невелику перерву, за цей час вони могли перепочити і змінити позу. Глядачам дозволялось підтримувати і розважати пари, а також годувати їх і напувати - тільки так, щоб руки залишалися зчепленими.

За минулу добу підмерзлих учасників трохи утеплили, одягнувши на них шапки та рукавички. За кожною парою спостерігала спеціально навчена людина, яка заносила в окрему таблицю різні дрібні порушення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мадонна обіймалась з 24-річним бой-френдом на очах у своїх дітей

До цих пір рекорду по тривалості обіймів у Книзі Гіннесса зафіксовано не було, так що для випадку з британськими обіймами з'явилась нова категорія. Учасникам необхідно було протриматися більше 24 годин 33 хвилин, що вони з успіхом і зробили, перевищивши встановлений собі ж час на 11 хвилин. Тільки рано вранці, вже насилу знаходячи сили для радості, рекордсмени розтиснули руки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голі Мейхер і Бушміна обіймалися для чоловічого журналу

Переможцями стали комедійний артист Сандерсон Джонс з другом; учасниця Хору дружин військових (Military Wives Choir) Лорна Тулетт з чоловіком; працівник благодійного фонду допомоги дітям В'єтнаму Джанетт Лю з приятелем і дві молодих дівчини Емілі і Роуз, що працюють на одному з районних телеканалів Лондона.

Зараз ви читаєте новину «8 британців обіймалися довше за всіх у світі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути