Ексклюзиви
вівторок, 08 грудня 2009 16:45

Обійми Ющенка і Януковича наказали зняти з рекламних постів (ФОТО)

 

Сьогодні вночі в центрі столиці зняли 177 сітілайтів з рекламою одного з українських тижневиків.

Це вже втретє протягом останнього року рекламні компанії, посилаючись на певні технічні проблеми демонтують рекламу видання, повідомляє прес-служба ТОВ "Еволюшн-медіа".

"Цього разу "під роздачу" попала обкладинка на якій зображений Віктор Ющенко та Віктор Янукович із заголовком "Ющенко виторгував крісло прем"єра", - заявляють у прес-службі.

"На жаль, офіційно назвати замовника ми не можемо, адже, як відомо рекламний бізнес напряму залежить від місцевої влади, а відтак, настирливі "прохання" місцевої влади для рекламників є прямим керівництвом до дії.

Проте, насторожує той факт, що в цьому конкретному випадку сюжет нашої реклами взагалі не стосувався столичних властей. Це наводить на думку, що напередодні виборів знову повертається телефонне право. Не кажучи вже про те, що грубо порушується головний здобуток Помаранчевої революції – свобода слова, гарантом якої, по ідеї, мав би виступати один із фігурантів рекламного сюжету", - йдеться у повідомленні.

proUa
Зараз ви читаєте новину «Обійми Ющенка і Януковича наказали зняти з рекламних постів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути