Ексклюзиви
четвер, 20 грудня 2012 13:47

20.12.2012 створюються міцні сім'ї

20.12.2012 створюються міцні сім'ї
Фото: yak-prosto.com

20 грудня 2012 року можна створити міцну сім'ю. У цьому переконує столичний астролог Віктор Давидов.

"20.12.2012 - дуже хороша дата у цьому році, - говорить Віктор. - Числа позитивні, символізують начало усіх начал. Цього дня будуть створюватись міцні сім'ї. Шлюби не зруйнує ані криза, ані родинні чвари, ані заздрощі. Хто не встиг запланувати одруження на цей день, може сміливо нести заяву у РАЦС. Це вже є першим кроком до шлюбу. День годиться для початку давно запланованого, вдалий для рішучих змін у житті".

У столичних РАЦСах цього дня, 20.12.2012, зареєстрували шлюб 32 пари. Це на 10 менше, ніж тиждень тому, 12.12.12.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Михайло та Анжеліка Ламиги запросили на весілля 180 гостей

"У нас сьогодні жодна пара не розписалась, бо ми церемоній цього дня не проводимо, - говорять у Центральному РАЦСі столиці. - Хто хоче одружитись, приходьте завтра або післязавтра. 21 грудня у нас заплановано кілька шлюбів. Люди збираються поєднати свої серця. Значить ніякого кінця світу завтра не буде. Будуть гуляти весілля".

"У нас люди помішані на символіці цифр, - говорить Віктор. - Можливо, це й правильно. Якби багато хто не спішив бігти в загс 07.07.07 і 09.09.09, то ми б мали іншу статистику з розлучень. Ці ж дати зовсім не сприяли укладенню шлюбів. У ці дні навіть купувати одяг і техніку було небезпечно, бо одяг не носитиметься, комп'ютери і телевізори горітимуть, телефони даватимуть збій".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 12.12.12 у Києві одружилися 42 пари

Погоджується розтлумачити символіку цифр "2", "0" і "1".

"Нуль символізує коло, вказує як на відсутність смерті, так і на абсолютне життя, яка знаходиться всередині кола. Це цифра, яка символізує собою сходження на Еверест, досягнення своєї мети і повне самовираження та реалізацію. Пари, у даті шлюбу яких є нулі, будуть повноцінними, обидва партнера зможуть самореалізуватися по повній і будуть усе життя доповнювати один одного. У таких сім'ях буде підтримка, любов та гармонія".

"Одиниця" символізує чоловіче начало - ян.

"У таких сім'ях домінуватимуть чоловіки. Жінки будуть підтримувати їхню думку, прислухатися до їхній ідей і вибору. Сім'ї не знатимуть проблем з грошима, бо прибутки будуть самі плисти до осель створених у ці дати сімей. Але, як правило, такі сім'ї будуть мати не більше однієї дитини".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мер розлучився есемескою за чотири дні після весілля

Двійка - символ нерозривної єдності.

"Добре житимуть подружжя, у яких партнери є несхожими між собою, - запевняє астролог. - Міцні пари сьогодні утворяться з протилежностей, як наприклад: світло - темрява, вогонь - вода, добро - зло".

 

Зараз ви читаєте новину «20.12.2012 створюються міцні сім'ї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути