пʼятниця, 07 грудня 2012 16:10

Олег Михайлюта та Ольга Навроцька живуть разом, але одружуватися не хочуть

Олег Михайлюта та Ольга Навроцька живуть разом, але одружуватися не хочуть
Обоє вже мали досвід життя у шлюбі Фото: myradio.ua

Лідер гурту ТНМК Олег Михайлюта та стиліст Ольга Навроцька пояснили, чому вони не квапляться взяти шлюб. Справа не в тому, що влітку папараці застукали Фагота на концерті Олега Скрипки в компанії незнайомки. Музикант відверто залицявся до дівчини та цілувався з нею. Проте цей епізод парочку не розлучив. На показі нової колекції Навроцької дизайнерка та музикант розповіли про те, що насправді між ними відбувається. Закохані живуть разом. Проте з весіллям не поспішають, повідомляє ТСН.

"Я ж уже був одружений. Я просто знаю, як це. І мені хочеться по іншому", - розповів Фагот в ефірі програми "ТСН.Особливе".

"Ми якось не хочемо, тому що по-перше неприємні якісь весь час навколо нас історії відбуваються. Я була заміжня і чесно вважаю, що це нічого не вирішує. Головне, щоб люди могли разом існувати, і щоб було цікаво, і щоб підтримували один одного. Ось це от дуже важливо", - підкреслила Навроцька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олег Михайлюта зраджував Ользі Навроцькій на концерті - ЗМІ

Нагадаємо, про роман музиканта і стиліста стало відомо навесні цього року. Про це розповів сам Михайлюта. Закохані встигли вже навіть знятися у фотосесії.

Зараз ви читаєте новину «Олег Михайлюта та Ольга Навроцька живуть разом, але одружуватися не хочуть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути