Ексклюзиви
середа, 12 грудня 2012 15:45

У Києві 42 пари одружилися 12.12.12
18

Фото: Фото: Тарас Подолян

"Сьогодні остання єдина красива дата за все наше життя. Ми спеціально нічого не читали про це в Інтернеті, щоб не накручувати чогось. Буду впевнена, що це тільки до кращого. Нам дуже пощастило, бо коли подавали заяву, вільною була якраз 12-та година. Все склалося просто ідеально", - каже наречена 21-річна Христина Віник.

Вона в короткій білій сукні, на талії рожевий поясок. Такого ж кольору її туфлі і краватка нареченого, 28-річного Олександра. Пара розписується близько 12-ої дня 12 грудня в Центральному відділі реєстрації шлюбів столиці. Окрім них шлюб взяла ще 41 пара. Це майже удвічі менше, ніж було торік, 11.11.11. Цього року відмовилась лише одна пара.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Нареченої року" з Вінниці забрали корону

Олександр освідчився Христині через два місяці після знайомства. Познайомилась вони на курсах англійської мови, де викладає дівчина. Саша був її студентом.

"Він спочатку потрапив не в ту групу і хтось сказав: "Женіть його звідси". А він ще й так відповів: "Так, женіть мене" і попадає в мою групу. Отак його на мені і женили, - сміється Христина. - Коли перший раз побачила Сашу — щось в середині йокнуло. Але я соромилась показати йому свою симпатію. Все-таки я викладач. І він взяв ініціативу в свої руки. Чекав мене після занять з квітами, подарунками. Така романтика! А освідчився на мій день народження. Спочатку подарував квіти. Я так йду і думаю: "Хм, квіти подарував, а де ж основний подарунок?". Пішли до Батьківщини-матері, а він каже: "Маю для тебе щось.  Закрий очі". Я так і зрозуміла, що він скаже: "Виходь за мене". Я якраз збиралася їхати з України і він запропонував мені заміж, аби я залишилися тут із ним", - радіє наречена.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина перед весіллям змінила стать

Оскільки 12 грудня випало на середину робочого тижня, пишних весільних торжеств в РацСі не має. Молодята одягнені в скромні коктельні сукні, приїжджають не на лімузинах, а на своїх машинах або таксі. Багато пар приходять одні, навіть без друзів.

 

Зараз ви читаєте новину «У Києві 42 пари одружилися 12.12.12». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути