субота, 01 грудня 2012 23:15

У "Нареченої року" з Вінниці забрали корону
15

Фото: Фото: Аріна Кантоністова

30 листопада у Вінниці провели другий конкурс "Наречена року", який організував місцевий журнал "Весілля до та після". Той з початку року  оголосив конкурс для жінок, які протягом 2012-го одружилися. Бажаючі надсилали свої фотографії, за якими обирали претенденток. Загалом надійшло понад 200 заявок. З них до фіналу за результатами СМС-голосування визначили 9 найкращих.

Головних претенденток на корону "Наречена року" зібрали у ресторані "Діканька". У журі запросили голову оргкомітету конкурсу "Міс Вінниця" неодруженого 44-річного Євгенія Майданника.

"Не знаю, чи готовий би був відпустити свою майбутню дружину на подібний конкурс. Скажу зараз що відпустив би, а як дійде до діла, передумаю. Тому не стану обманювати завчасно", - зауважив Майданник.

Спершу претендентки представили своє вміння триматися на подіумі. Аби правильно ходити, майстер-клас для них проводили професійні манекенниці. Вирішальним конкурсом стало зізнання у коханні своєму чоловікові зі сцени.  Троє заспівали. Учасниця під №5 Надія Мельничук прочитала реп, слова до пісні писала сама.

"Дівчата сьогодні гарно співали. Але б нікого не запросив у гурт "Поющіє труси", - сказав Андрій Кузьменко "Скрябін", який вів конкурс. - "Бо там усі незаміжні. Кого вважаю на цьому святі найкращою? Не скажу.  Для цього було журі. Щось не те ляпну, потім про мене будуть говорити: "Андрійко патлатий  не розбирається". Взагалі не звертаю уваги на зайнятих жінок. І у своєму житті дружину не обирав. Вона вибрала мене.  Свєту б не відпустив на такий конкурс. Так вихований. Сам не маю права оцінювати чужих, і не хочу, щоб хтось інший ліз в моє життя"

Королевою конкурсу визнали 26-річну  Олену Поладюк. Вона ж отримала приз глядацьких симпатій.

"Діадему мені на жаль не віддали. Одразу попередили, що вона передається від однієї переможниці до іншої.  Сама діадема срібна  та прикрашена дорогим камінням. Є там і діаманти. Дозволили у ній тільки походити. Дуже боялися, щоб не впала  з голови коли танцювала", - розповіла Поладюк.

Зараз ви читаєте новину «У "Нареченої року" з Вінниці забрали корону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути