четвер, 15 травня 2008 18:53

Інопланетяни викрали подружжя Воронежських

34-річний Володимир Воронежський із міста Дубно Рівненщини стверджує, що 12 січня цього року його з дружиною викрали інопланетяни.

Подружжя мешкає в одноповерховому будинку на тихій вулиці неподалік центру міста. Володимир Воронежський працює тренером із боротьби, 29-річна Ольга — колишня продавщиця. Після народження третьої дитини жінка перебуває у декретній відпустці. Виховує 9-річну Ванессу, 8-річну Анжеліку та 1,5-річного Артура.

— Десь о дев"ятій вечора 12 січня я йшов додому, — згадує Володимир. — Побачив, як у небі над річкою зависло ніби три кулі. Подумав, що то супутники.

Чоловік зняв об"єкти на камеру мобільного. На знімку видно світлу смугу. Удома Володимир показав фото дружині.

— Ми повечеряли і лягли спати, — продовжує тренер. — О другій ночі мене розбудила Оля. Каже: вставай, над хатою щось світиться!

Вискочили на вулицю: жінка накинула на себе халат, Володимир — у майці й трусах.

— У 100 метрах над будинком висіла наче платформа. Із неї струменіло біло-фіолетове світло, — розповідає Ольга. — Ми так злякалися, що не могли поворухнутися. Нас по спіралі втягнуло всередину тієї платформи.

Подружжя стверджує, що їх оточила дюжина істот, ростом близько 1,20 м. Гуманоїди мали по три пальці, великі очі та гладку сіру шкіру.

— Рота, носа або вух у них не помітив, — каже Володимир. — А замість ніг було безліч маленьких присосок, наче у гусені.

Чоловік малює на папері кілька фігурок у комбінезонах. За ними стоїть ще один гуманоїд — зростом понад 2 м. Замість одягу у нього довга роба, обличчя не видно.

— Дружину забрали в іншу половину приміщення, поклали на кушетку, — Володимир нервово крутить у пальцях олівець. — Я кинувся до неї, але наштовхнувся на невидиму стіну.

Воронежський каже, що застосував кілька прийомів ушу, щоб звільнитися. Але на прибульців це не подіяло.

— Інопланетяни запитали, чому опираюся, — згадує чоловік. — Їхні слова звучали у моїй голові. При цьому вони дивилися мені в очі, не були агресивні чи знервовані.


Володимир каже, що голос у його голові не мав ані акценту, ані тембру. Прибульці "говорили" з ним українською, інколи суржиком.

— Так, як говорять у нас у Дубно, як я сам говорю, — пояснює чоловік. — Наче брали слова з того, що я знаю. Незнайомих термінів не чув. Якщо вони не могли пояснити щось словами, у голові виникала картинка. Наприклад, їхнє суспільство нагадує мурашник — кожен має свою роль і чітко її виконує.

Ользі гуманоїди лише вказали, куди лягти.

— Були ввічливі, звертались до мене на "ви", — каже жінка. — Запитали, як почуваюся, чи не боляче.

Ользі розрізали живіт скальпелем. Вивчали внутрішні органи, потім зашили. Шрамів не залишилося. Тільки час від часу болить усередині.

— Болю не відчувала. Навпаки, був спокій і розслабленість, — говорить жінка. — Наче брали аналізи. Чоловіка не різали — йому притулили до голови якусь трубку.

Подружжя каже, що їм пропонували статевий контакт із прибульцями. Вони відмовилися.

— Жінка влаштувала істерику, — сміється Володимир. — Я теж відмовився, бо моя "партнерка" була надто страшна.

Воронежський спілкувався з прибульцями. Вони розповіли, що прилетіли з сусідньої галактики — "Туманність Андромеди". Пропонували тренеру залишитися з ними.

— Вони не їдять і не п"ють, живуть під землею, — розповідає чоловік. — Ми їм цікаві, бо у нас є почуття — страх, гнів, кохання, радість. У прибульців цього немає. Ще сказали, що люди і корови на Землю завезені з інших планет.

Гуманоїди відпустили подружжя й обіцяли вернутися за два роки.

— Ми прокинулись у своєму ліжку об 11-й ранку. Лежали зверху на ковдрі, — продовжує Ольга. — Почувалися розбитими, наче вагон розвантажили. Голови боліли.

— Кілька днів навіть між собою про це не говорили, — додає Володимир. — Думали, що здуріли або наснилося. Пам"ятали мало, але наші розповіді були однакові.

Ольга каже, що після викрадення помітила у себе здібність витверезити навіть надто п"яного:

— Кладу руку на чоло і тримаю 2–3 хвилини. Випробувала на знайомих. Кажуть, допомагає.

Володимир запевняє, що став спритнішим:

— Легше виконую складні стрибки з обертами, м"язи не розтягую. Шкіра стала значно грубшою.

Чоловік із кухні приносить великого гострого ножа. Кілька разів проводить по оголеному животу. На шкірі слідів не видно.

— А тепер спробую загнати циганську голку, — продовжує.

Впирає голку у біцепс і стискає її м"язами. На тілі — ані подряпини.

— Більше нічого не змінилось, — говорить Ольга. — Але все одно хочу пройти повне медичне обстеження. Раптом щось зашили у шкіру.

Наприкінці лютого Володимир Воронежський їздив до Києва на обстеження до уфологів — спеціалістів, що вивчають аномальні явища. Під гіпнозом намалював НЛО, який його викрав.

— Володимир каже правду, і він не один такий, — запевняє Степанов. — Я працював із Олександром з Одеси. Він описує схожі відчуття та дії. Землян забирають та обстежують гуманоїди. Часто після викрадень у людей проявляються екстрасенсорні здібності — яснобачення, телепатія тощо.

У Британії відкрили секретні матеріали про НЛО

Міністерство оборони Великої Британії відкрило доступ до секретних матеріалів про неопізнані літаючі об"єкти. У документах є свідчення про зустрічі британців з інопланетянами та викрадення людей гуманоїдами.
Ватикан заявив, що не заперечує існування позапланетних цивілізацій. Віра в НЛО не суперечить християнській релігії. Мовляв, усесвіт великий, і люди не можуть знати, чи Бог створив інших істот.

Зараз ви читаєте новину «Інопланетяни викрали подружжя Воронежських». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути