Ексклюзиви
четвер, 01 липня 2021 06:55

Зниклу 2-річну Вікторію Попадин знайшли в кукурудзі

Автор: npu.gov.ua
  На Тернопільщині понад 14 годин шукали 2-річну Вікторію Попадин із Буряківки Чортківського району. Вона заблукала на кукурудзяному полі за селом
На Тернопільщині понад 14 годин шукали 2-річну Вікторію Попадин із Буряківки Чортківського району. Вона заблукала на кукурудзяному полі за селом

Понад 14 год. шукали 2-річну Вікторію Попадин із Буряківки Чортківського району на Тернопільщині. Зникла ввечері 27 червня.

Знайшли дівчинку в кукурудзяному полі за селом близько 12:00 наступного дня. Була голодна й замерзла, каже 48-річний Сергій Крета з обласної поліції.

— У них хороша сім'я. Батьки лишили дівчинку на чотирьох братів, найстаршому — 19 років, наймолодшому — 7. Самі поїхали збирати полуницю в Польщу. Хлопці гарно дбали за малою, за словами місцевих. Вона й чиста, й нагодована. Навіть коси заплітали. А того вечора недогледіли, — говорить Крета. — Один брат зібрався в центр села на День молоді. Сестричка за ним пішла. Хлопець відвів її додому. Поцілував і наказав не виходити. Але вона якось відчинила хвіртку й побігла слідом. Хлопці кинулися за нею в 21:40. Люди казали, що бачили її біля клубу — з котиком гралася. Але там її не знайшли. Викликали поліцію.

Всю ніч і до опівдня наступної доби майже тисяча поліцейських, спецпризначенців, військових, рятувальників і місцевих оглядали село та найближчі населені пункти, обходили кожен двір.

Прочісували поля, лісосмуги, кладовища, яри та занедбані будівлі. Пошуковики піднімали квадрокоптери та пускали по сліду службових собак. Водолази оглядали річку й озеро.

— Купа небезпек навколо — річка, озеро. Та ще й дикі тварини бігають. Але ми не втрачали віру знайти її живою. Розуміли, далеко пройти не могла. Кілометр, максимум — 2. Так і вийшло, — додає Крета. — За селом — поле. Дівчинка зайшла в кукурудзу й заблукала. Говорить вона погано. Як змогла пояснити, лягла там і заснула. Натрапив на неї місцевий хлопець. Вона саме прокинулася. Заодно потрапила в об'єктив квадрокоптера.

Мати дівчинки на той момент уже перетнула український кордон. З нею провели профілактичну бесіду. За неналежне виконання обов'язків по догляду за дитиною її можуть оштрафувати.

Зараз ви читаєте новину «Зниклу 2-річну Вікторію Попадин знайшли в кукурудзі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути