пʼятниця, 12 березня 2010 07:14

Жінка стала повією заради кота

На початку березня Зарічненський районний суд Сум почав розглядати справу 60-річного таксиста. Його звинувачують у звідництві. Затримали торік, коли на замовлення клієнтів привіз на залізничний вокзал до кімнати відпочинку двох жінок.

— Таксист стверджує, що лише хотів допомогти їм, бо ті потрапили в скрутне матеріальне становище, — каже 24-річний Михайло Фролков із Зарічненської райпрокуратури. — Одну, 37 річну, знав близько двох років. Вона працювала продавщицею в нічному магазині, куди він приїжджав пити каву. Знав її чоловіка, бував у неї вдома. Потім чоловіка скоротили, сім"ї не вистачало грошей. Дружина попросила таксиста підшукувати їй клієнтів. Він спочатку відмовився, а тоді погодився.

Жінка запевняє, що почала займатися проституцією, аби показати на виставці кота. Він породистий. Якби здобув якийсь титул, можна було б заробляти на в"язці. На тварину витратила перший заробіток — 300 грн. За другий виклик повіям заплатили 1000 грн, таксистові — 280 грн. Але тоді ж їх і затримали.

Шоферу загрожує до п"яти років в"язниці. Покарання співучасницям іще не визначили.

Зараз ви читаєте новину «Жінка стала повією заради кота». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути