Ексклюзиви
вівторок, 02 жовтня 2012 00:00

Жінка померла в черзі до церкви

— Чую, "швидка" пищить. Метрів за 50 від нас зупинилася. За пару хвилин люди почали шептатися, що жінка померла, — каже полтавка 50-річна Ольга. Вона 3 год. стояла в черзі до церкви. — Я злякалася, пішла додому по корвалол, нагребла із собою купу таблеток.

Зранку 25 вересня в Полтаві на вул. Лялі Убийвовк, 2 у півкілометровій черзі до Макарівського кафедрального собору 39-річній вірянці стало зле. Вона нахилилася і впала.

— Люди з черги ходили до нас скуплятися, розповідали, що жінка не змогла сама відкрутити колонку. Попросила якогось чоловіка, — говорить продавщиця з крамниці "Волошка" на зупинці за 100 м від церкви. — Той махнув рукою. Вона звалилася на землю й померла.

Черга біля собору утворилася, бо туди 24 вересня привезли плащаницю Пресвятої Богородиці, одну з найбільших святинь православних християн.

— Такий випадок може трапитися, коли до церкви приходять зі злими помислами, — пояснює працівник храму, замітає листя. Не називається. — До таких подій, як відвідування плащаниці, треба готуватися, поститися, молитися.

Померла ніде не працювала, хворіла на цукровий діабет і тромбофлебіт.

Зараз ви читаєте новину «Жінка померла в черзі до церкви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути