пʼятниця, 24 березня 2017 07:40

Дружина викинула чоловіка з восьмого поверху

Автор: ФОТО З САЙТА www.kyiv.npu.gov.ua
  У передсмертній записці 50-річна киянка зізналася, що ­викинула чоловіка з вікна. Хотіла й сама стрибнути. Її відмовили ­поліцейські
У передсмертній записці 50-річна киянка зізналася, що ­викинула чоловіка з вікна. Хотіла й сама стрибнути. Її відмовили ­поліцейські

"Простіть, я більше так не можу. Вибачте мене. Це я зробила. Мама". Таку передсмертну записку залишила 50-річна мешканка багатоповерхівки на просп. Маяковського, 20б у столиці.

Вранці 21 березня вона викинула з вікна восьмого поверху свого 51-річного чоловіка. Він три роки був прикутий до ліжка після інсульту. Хотіла стрибнути й сама. Поліцейські вмовили її не робити цього.

— Тело лежало напротив детской поликлиники. Метров 20 от окон, где детишки к врачам ходят. Женщина стояла в окне кухни. Какой-то мужчина подбежал к телу ее мужа. Вызвал медиков и полицию. Женщину уговаривали не прыгать. Просили открыть дверь, пытались ее выломать. Потом все же переубедили, — розповідає мешканець сусіднього будинку, не ­називається.

— Жінка три роки доглядала своого чоловіка. Втомилася. Вирішила разом із ним викинутися з вікна. У передсмертній записці в усьому зізналася, — говорить Олександр Косовський, начальник Деснянського райуправління поліції Києва.

У подружжя дві дорослі доньки. Мешкають окремо. Жінка працює на двох роботах прибиральницею.

— Чоловік переніс інсульт, — каже знайома Валентина Бережецька. — Кожні дві години впродовж восьми місяців жінка годувала його через зонд. Перевертала, щоб не було пролежнів. Видно, у неї здали нерви.

— После инсульта стал овощем, две трети мозга погибло. Ему делали тяжелейшую операцию на мозгу, чтобы уменьшить внутричерепное давление, — додає знайома Вікторія Сухова-Кротюк. — Самостійно не їв, дихав за допомогою катетера.

Жінку звинувачують у на­вмисному вбивстві. Можуть ув'язнити на 15 років.

Зараз ви читаєте новину «Дружина викинула чоловіка з восьмого поверху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути