вівторок, 12 квітня 2016 07:30

Вівчарка загризла півторарічну дівчинку

28 березня в селі Слобідка Коростишівського району на Житомирщині кавказька вівчарка загризла 18-місячну Онісію Нетельську.

— Того дня мала вибігла сама у двір. За секунду чують — собака гарчить. Як-то курку рве. Вибігли, а біля нього дитина. Тут же "швидку" викликали, вона за кілька хвилин приїхала. Але було пізно, — розповідає Слобідський сільський голова Петро Кучерук, 48 років. — У них довго не було дітей. Перше маля померло при народженні. Онісія — дуже довгоочікувана дитина. Її ніколи не лишали без нагляду.

Онісія померла на руках матері ще до приїзду "швидкої". Смерть настала від значної втрати крові, переломів черепа, ран голови, за висновками судово-медичної експертизи. Загибель дитини правоохоронці визнали нещасним випадком.

— Батьки обоє роботящі. Олександр працює у цеху обробки каменю. Мама Альона була в декретній відпустці. Але вона така ініціативна, ходила до мене, пропонувала цікаві гуртки, які може вести в клубі, — додає Петро Кучерук.

Кавказьку вівчарку Роккі батько дівчинки застрелив. Собака жив у сім'ї вісім років. Агресії раніше не виявляв. У дворі лишилася ще одна кавказька вівчарка Герда.

Онісію поховали 29 березня.

Зараз ви читаєте новину «Вівчарка загризла півторарічну дівчинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути