четвер, 09 липня 2020 07:46

"Витягнув за волосся з квартири. Каже, я погана мати"

Автор: facebook.com_Шаранда Ангеліна
  Ангеліна Шаранда з Києва обіймає сина Рагнара. Наприкінці червня хлопчика забрав батько Павло Вітюк. Матері бачитися з сином забороняє
Ангеліна Шаранда з Києва обіймає сина Рагнара. Наприкінці червня хлопчика забрав батько Павло Вітюк. Матері бачитися з сином забороняє

— Просыпаюсь по ночам. Кажется, меня зовет малыш. Когда понимаю, что его нет, аж голова кружится, — говорить киянка 26-річна Ангеліна Шаранда. 28 червня її чоловік 27-річний Павло Вітюк відібрав спільного сина 10-місячного Рагнара.

Ангеліна — майстер макіяжу та татуювання. Від першого шлюбу має сина 6-річного Роберта, який живе з батьком. Три роки тому познайомилася з Павлом Вітюком. Він робить ремонти. Одружилися, жили в квартирі з його матір'ю, молодшим братом і старшою сестрою із сином.

— Спочатку було нормально, — розповідає Ангеліна. — Але все швидко змінилося. Вранці запитую, що приготувати, а у відповідь "закрий рота". Спершу свекруха мене захищала, потім перестала.

Торік Ангеліна завагітніла.

— Надіялася, що з народженням дитини все зміниться, — каже. — Але стало ще гірше. Павло ображав, гроші давав тільки на спільні покупки. Від стресу я схудла. При зрості 174 сантиметри важу 53 кілограми. Продовжила працювати. Колись повертаюся, а 63-річна свекруха дає сину свої груди. Я не витримала. Подзвонила до першого чоловіка — ми з ним у дружніх стосунках, попросила забрати мене з малим.

Ангеліна Шаранда жила в квартирі на вул. Урлівській, 12. 28 червня її біля будинку підстеріг чоловік, відібрав сина. Ангеліна запевняє, що розпилював сльозогінний газ, погрожував пістолетом. Звернулася до Служби у справах дітей, дитячого омбудсмена, поліції. Її заяву зареєстрували, але провадження не відкрили.

— Бо дитину відібрав рідний батько, — пояснює Євгена Ласкіна з Дарницького управління поліції Києва.

— Рагнар на грудному вигодовуванні, — говорить Ангеліна. — А Павло вегетаріанець, навряд чи годує сина повноцінно. У нього вже є нова подружка. Не знаю, хто дивиться за малим, коли Павло розважається. Одного разу я не витримала й пішла до них. Син побачив мене, заплакав, але Павло сховав його в іншій кімнаті. Дозволив побути з ним годину, а потім силою витягнув за волосся з квартири. Каже, я погана мати, через що і першого сина відібрав чоловік.

Павло Вітюк розповідає, що не був озброєний, коли забирав сина.

— С сыном все хорошо. Он дома, где прописан и где должен быть. Ангелина обо всем нагло врет, — каже Павло. — Вона веде аморальний спосіб життя, п'є спиртне, препарати від нервів, курить. Тому й першого сина суд лишив із батьком. Рагнару буде зі мною краще. Моя мати виховала п'ятьох дітей, допоможе мені. Матиме все найкраще.

Розлучити подружжя й визначити місце проживання дитини має суд. Відбудеться не раніше 22 серпня, коли хлопчикові виповниться рік.

Віталія Єфіменко два роки не може повернути доньку

27-річна Віталія Єфіменко з Коростеня на Житомирщині два роки не може повернути доньку 3-річну Олександру. Її забрав колишній чоловік Володимир Єфіменко, 32 роки.

Чоловік програв суди всіх інстанцій. Згідно з їхніми рішеннями, дитина повинна жити з матір'ю. Виконавці відкрили провадження, проте виконати його не можуть — Володимир не віддає доньку.

— Отец неадекватен, я ему это в лицо ­говорила. Он отрицает все — процедуру, законы, — говорить 22-річна Марія ­Грищенко, була понятою. — Поводиться провокативно, зверхньо. А служби бездіють. Я маю юридичну освіту і знаю, як має відбуватися така процедура. Виконавці — пасивні, роблять все, що він їм диктує. Органи опіки мовчать. Поліція взагалі лише для громадського порядку. І це очевидно, бо то — справа виконавців.

Зараз ви читаєте новину «"Витягнув за волосся з квартири. Каже, я погана мати"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути