Ексклюзиви
субота, 12 січня 2008 07:06

Віталій Лазаревич убив рідну бабусю

81-річну Анастасію Кравець із села Сосонка Вінницького району знайшли мертвою за тиждень до Нового року. Її вбив онук Віталій Лазаревич, 32 роки.

Він родом із Жмеринського району Вінницької області. Після смерті батьків переїхав до баби. 10 років тому одружився з місцевою дівчиною Наталею. У них народився син В"ячеслав. Жив за рахунок дружини й пенсії бабусі, пиячив.

Селяни кажуть, що Лазаревич часто бив дружину та сина, перепадало й Анастасії Михайлівні. Вона на старості осліпла, мешкала в дальній кімнаті хати. Постійно сварила онука за те, що пиячить.

23 грудня 29-річна Наталія з сином поїхала до батьків у сусіднє село Коло-Михайлівка. Віталій забрав у баби пенсію й купив горілки. Лежав п"яний на канапі. Увечері Анастасія Михайлівна ненароком палицею перекинула його речі. Віталій розізлився, почав бити її ногами, кидати об стіну. Розбив голову, поламав ребра, грудну клітку. Коли баба померла — ліг спати.

Уранці наступного дня тіло побачила Наталія. Чоловік не зізнавався в тому, що скоїв. Дружина звернулася до міліції.

Коли баба померла — ліг спати

— Ми не думали, що це міг зробити онук, — говорить заступник начальника райвідділу міліції Олександр Щербань, 41 рік. — Він спочатку говорив, що спав п"яний і нічого не пам"ятає. Але ми знайшли у шафі закривавлений одяг. Лише тоді він зізнався. Запевняв, що не хотів убивати.

Нині Віталій Лазаревич перебуває у слідчому ізоляторі. Йому загрожує до 10 років ув"язнення.

Анастасію Михайлівну поховали на сільському кладовищі.

Зараз ви читаєте новину «Віталій Лазаревич убив рідну бабусю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути