Ексклюзиви
вівторок, 25 вересня 2012 00:30

Валерій Міщенко десять годин просидів на даху будинку

Зранку 17 вересня киянин 35-річний Валерій Міщенко виліз на дах 10-поверхівки на просп. Перемоги, 148/1. Сів на вентиляційний короб, поряд поставив шмат картону з написом "Юля, прости меня" і закричав, що стрибне.

— Ходив по краю десь годину. Потім сів, звісив ноги. До нього пішли міліціонери, він вигнав: "Иди отсюда или прыгну". Сам хитається туда-сюда, — згадує 63-річна Станіслава Євгенівна з під'їзду №6. — Потім приїхали дві "швидкі", пожарніки з драбиною. Наїхало повний двір людей.

— Где-то в три часа приехал его друг, давай уговаривать. Передал ему две бутылки пива и пачку сигарет. Тот выпил, закурил, — долучається до розмови Валентина Микитюк, 62 роки. — Где-то в пять часов милиция передала ему мобилку, он сидел, говорил с женой. Орал, что прыгнет, если она не приедет. Потом бросил мобилку на землю — она разлетелась на кусочки. Приехала его жена Юля, но к нему не поднялась. Тут кто-то закричал: "Валера, ты же мне денег должен. Слезь, отдай и прыгай себе".

Будинок на просп. Перемоги, 148/1 розташований на околиці столиці, біля Житомирської траси. Тут 255 квартир. Валерій із дружиною і 2-річною донькою жив у двокімнатці на шостому поверсі. Кілька тижнів тому подружжя розійшлося.

Міліціонери вмовили Валерія злізти о 22.30. На це витратили понад 10 год.

— Ми йому казали, що все ще налагодиться. А дружина казала: "Я вирішила піти, значить піду. Усе", — говорить Ігор Михалко, речник столичної міліції.

Зараз ви читаєте новину «Валерій Міщенко десять годин просидів на даху будинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути