пʼятниця, 09 листопада 2018 07:16

"Вагітність приховувала. Носила просторий одяг"

У Черкасах 16-річну студентку економіко-правового коледжу підозрюють у вбивстві новонародженого сина. Немовля в коробці з-під взуття знайшли в кімнаті гуртожитку, де мешкала. У грудній клітці мало дві колоті рани.

— У дівчини суворі батьки. Наказали: вчитися і ніяких гульок, — розповідають в обласній поліції. — Вагітність приховувала. Носила просторий одяг. Ходила на навчання, нарівні з усіма займалася фізкультурою. У день, коли народила, на пари не пішла. Лишилася в гуртожитку. Коли повернулися сусідки по кімнаті, вона знесилена лежала в калюжі крові. Викликали "швидку".

Дівчина переконувала медиків, що отруїлася грибами.

— Після огляду в неї спитали, де дитина. Не признавалася, — говорить Дмитро Грищенко з обласної поліції. — Наступного дня в її кімнаті подруги виявили коробку з немовлям. Принесли до лікарні. Там викликали поліцію.

— Дитя було семимісячне, — додають правоохоронці. — Під її ліжком у тазику знайшли послід після пологів, матрац був у крові.

Батько дитини — 20-річний односелець дівчини. На її сторінці в соціальній мережі є цьогорічні фото з моря. На всіх позує спиною до об'єктива.

— У селі всі помічали, що вагітна. Старалася якомога рідше приїжджати додому. Боялася, що рідні сваритимуть, — каже Олександр, односелець поро­діллі. Прізвища не називає.

Зараз ви читаєте новину «"Вагітність приховувала. Носила просторий одяг"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути