четвер, 25 листопада 2010 02:30

У Харкові вп'яте напали на інкасаторів

22 листопада близько 15.00 в Харкові напали на автомобіль банку "Грант".

— Нам повідомили, що на вулиці Культури, 23, знаходиться автомобіль ВАЗ-2104 з пошкодженими вікнами, — розповідає 43-річний Володимир Кагадій із Дзержинського райвідділу міліції. — Банківська автівка потрапила в затор. Із сусідньої машини вийшли двоє чоловіків, розбили вікна, витягли сумку з банкоматними касетами. У банку не повідомляють, скільки забрали грошей. Однак неофіційно називають цифру 14 тис. грн.

— Звісно, їм краще сказати, що нічого не вкрали. Бо банківська машина була неброньована, без маячків і позначок. Якщо це випливе, банк може втратити ліцензію, — пояснює 50-річний Ігор Ростовчин, колишній працівник служби безпеки банку.

Міліціонери шукають свідків пригоди.

— Та то були розбірки між водіями, — каже таксист Ігор Зарубін, 26 років. — Ці ж банківські водії льотають, як навіжені. І цього разу когось підрізали. Та не на тих напали. Вийшли хлопці з іномарки, розбили вікна й поїхали.

За останні дев'ять років це вже п'ятий наліт на інкасаторів у Харкові. Жоден не розкрили.

26 жовтня 2001-го на вул. Дерев'янка пограбували машину "Правекс-банку". Тоді загинув міліціонер Олександр Шабельников, поранили його напарника.

26 жовтня 2004 року біля станції метро Героїв праці невідомі напали на працівників Ощадбанку. Загинув водій і троє інкасаторів, ще одного поранили. Забрали 400 тис. грн.

8 листопада 2005-го біля Пташиного ринку невідомі налетіли на машину "Райффайзен банк Аваль". Загинули двоє охоронців і водій.

У квітні торік напали на інкасаторів Ощадбанку на вул. Клапцова. Злодії розстріляли трьох працівників банку й поранили перехожу, забрали 300 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «У Харкові вп'яте напали на інкасаторів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути