вівторок, 17 листопада 2009 07:32

"У розпусту могли бути втягнуті навіть 5-річні"

"У розпусту могли бути втягнуті навіть 5-річні"

Затриманий за підозрою у педофілії та зґвалтуваннях ректор Державної академії водного транспорту Василь Михайлов 2004 року був довіреною особою кандидата в Президенти Віктора Януковича, пишуть "Українські новини". Цей факт в ефірі каналу "24" підтвердив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.

Василя Михайлова затримали 9 листопада в аеропорту Бориспіль. Професора підозрюють в організації угруповання, причетного до зґвалтувань i педофiлiї. Міліція розслідує справу щодо зґвалтування на підставі двох заяв.

— У розпусту могли бути втягнуті навіть 5-річні діти, — каже Луценко.

Інтернет-видання From-ua повідомляє про інших членів очолюваного ректором організованого злочинного угрупування — ОЗУ. Йдеться про викладача Академії водного транспорту Тетяну В., 1984 року народження. Вона, за даними видання, відповідала в ОЗУ за підбір неповнолітніх дівчат віком 12–16 років і залучення їх до сексуальних зносин. Затримали й водія ректора — Віктора Д., 1959 року народження. Його підозрюють в участі у розбещенні неповнолітніх і виготовленні порнопродукції. "Порно-зіркою" в ОЗУ  був Інасіо Тіто, 1982 року народження, уродженець Республіки Гвінея-Бісау. Він за грошову винагороду вступав у сексуальні зносини з неповнолітніми дівчатами, а також із Михайловим і його дружиною Ольгою А.

"Порно-зіркою" був Інасіо Тіто, уродженець Республіки Гвінея-Бісау

— Слідству ще належить встановити дійсну роль у цій групі дружини Михайлова — депутата Ольги А., яка поки що фігурує як учасник оргій та актриса порнофільмів власного виробництва. У той же час не виключено, що вона теж має відношення до зґвалтувань і підбору неповнолітніх для групових оргій, — пише інтернет-видання.

Відомо, що жінка є заступником голови Подільської райради та депутатом Київради від Партії регіонів. Автори публікації також наводять факт про те, що очолюваний Ольгою А. благодійний фонд "Дніпро" займається безпритульними дітьми, а також проводить дитячі конкурси краси "Дніпровська русалонька".

Правоохоронцями встановлено, що "члени ОЗУ впродовж 2002–2009 років займалися розбещенням неповнолітніх, вступали в групові сексуальні стосунки з дітьми і виготовляли порнографічну продукцію".

— Встановлено декілька дівчаток, яких було зґвалтовано Василем Михайловим і надалі змушено, під тиском збоченця, тривалий час приймати участь у групових оргіях, у тому числі з неграми, — пише From-ua.

У день затримання членів ОЗУ міліціонери обшукали квартири підозрюваних. Видання повідомляє, що серед вилученого правоохоронцями значиться карабін "Бінелі" й патрони до нього, три відеокамери, 10 відеокасет та 14 компакт-дисків порнографічного характеру; п"ять гумових фалоімітаторів, ноутбук, значна кількість фотографій неповнолітніх дівчаток, понад 10 договорів на об"єкти нерухомості, 11 інвестиційних договорів на об"єкти нерухомості, близько $200 тис., безномерні печатки. А також блокнот із прізвищами впливових людей, можливо, постійних клієнтів, повідомляє видання.

Зараз ви читаєте новину «"У розпусту могли бути втягнуті навіть 5-річні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути