Ексклюзиви
середа, 23 січня 2008 07:11

У "Приватбанку" оформляли кредити без відома клієнтів

9 січня в райцентрі Хмільник Вінницької області міліціонери затримали трьох працівників районного відділення "Приватбанку". Їх звинувачують у незаконному оформленні кредитів.

— До міліції поскаржилися 14 місцевих жителів, які почали отримувати повідомлення про несплату кредитів, — каже міжрайонний прокурор Юрій Касинюк. — Однак вони не оформлювали жодних позик, лише відкрили в банку рахунки на переказ зарплати.

Виявилося, що хмільничани мають сплатити 45 тис. грн. Правоохоронці затримали двох менеджерів та кредитного інспектора банку. Користуючись паспортними даними людей, вони оформлювали кредити на 2–4 тис. грн на одну особу. Гроші знімали з банкоматів. Нині працівники банку на підписці про невиїзд. Їхні імена не розголошують.

До міліції продовжують звертатися потерпілі.

У головному вінницькому офісі "Приватбанку" відмовляються коментувати ситуацію до закінчення слідства. В управлінні служби безпеки запевняють, що злочин виявили їхні працівники. Кредити хмільничани не виплачуватимуть.

Позаторік у Хмільнику затримали касира цієї ж філії "Приватбанку" Галину Мартинову. Її засудили до восьми років позбавлення волі за те, що оформила кредити і зняла з рахунків клієнтів 164 тис. грн. Вона досі не зізналася, куди переказала гроші.

Зараз ви читаєте новину «У "Приватбанку" оформляли кредити без відома клієнтів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути