четвер, 04 серпня 2011 10:29

Троє з джипу побили пенсіонерів через зауваження

Сватів 64-річних Івана Безноска і Анатолія Іванова з села Хвильово-Сорочин Золотоніського району Черкаської області ввечері 24 липня побили троє чоловіків із джипа. Тепер пенсіонери в лікарнях.

— Я був на дачі, це за пару кілометрів від сватів, — згадує Анатолій Іванов. Показує синці на руках, спині, набряк на обличчі. — Вони покликали приїхати за огірками. Сваха була в сусідів, а ми зі сватом причепили сумки до велосипеда. Вийшли на дорогу, онук попросив купити "Живчик". Дивимося, а по дорозі джип летить. Сват витягнув руку, показав, щоб не летів. За кермом сидів якийсь вусатий, поряд наш односелець Роман і якийсь третій. Пролітають і за 30 метрів рєзко тормозять, дають назад. Вусатий підбігає до Степановича і з нальоту кулаком у голову. Потім з усього розмаху кросівками в пах. Сват падає, з голови юшить кров. Онук злякався. Такий крик був.

Анатолій Іванов — інвалід другої групи. Переніс дві операції на серці. Чоловіки стали бити і його.

— Усі накачані. Водій збиває з ніг і втрьох давай лупити, не дають піднятися. Такий біль, ледве витримав. По почках, розбили перенісся, — каже Анатолій Миколайович.

Бійку бачила 58-річна Антоніна Завалко, яка живе напроти магазину.

— Вийшла, коли почула неймовірний крик дитини. На траві лежачого чоловіка б'ють. Я давай кричать — що ж ви робите. Дивлюся, а за машиною Єгорка кричить, Іван Степанович лежить на дорозі. Сусід Михайло його тримає. Голова висить, очі відкриті, ніякий. Думала, його збив той джип. Коли ми почали дивитися на номери джипа — вони утекли, — розповідає Антоніна Миколаївна.

Міліцію і "швидку" викликали односельчани. Пенсіонерів відвезли до лікарень.

— У лікарню в Золотоноші привезли і тих чоловіків. Я вийшов до них. Кажу водію, що ж ти... А він стоїть мовчки, очі опустив, — каже Анатолій Іванов.

Одного з трьох чоловіків затримали на два місяці. Інший чекає завершення слідства на підписці про невиїзд. Долю третього вирішують.

— Ми їхали на роботу, — пояснює свій учинок затриманий. — Якийсь мужик викинув уперед праву руку, почав щось показувати. Директор каже: "Стану, запитаю, що хоче". Не знаю, що там було пізніше. Побачив, коли вони вже билися. Я став захищати свого директора.

Зараз ви читаєте новину «Троє з джипу побили пенсіонерів через зауваження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути