середа, 20 січня 2010 07:44

Троє заробітчан загинули миттєво

Автор: фото надане прес-центром УДАІ УМВС України у Вінницькій області
  В ”опель” із будівельниками з села Туча Козятинського району Вінниччини вдарився ”мітцубісі”, яким керувала жінка. Вона не загинула
В ”опель” із будівельниками з села Туча Козятинського району Вінниччини вдарився ”мітцубісі”, яким керувала жінка. Вона не загинула

Удень 15 січня на дорозі поблизу села Туча Козятинського району Вінниччини зіткнулися легковики "опель"і "мітцубісі". Водій і двоє пасажирів першого загинули на місці. Вони з села Кармелюкове Жмеринського району.

— У нас давно ходили розмови, щось має статися, — розповідає 32-річний Микола Огородник, голова сільради Кармелюкового. — Бо зовсім різним жінкам наснився один хлопець із села. Він повісився 9 травня. У сні всім сказав: "Скоро в селі свято, треба піти Олега зустріти".

32-річний Олег Ковальчук, 23-річний В"ячеслав Лукашенко та Борис Стефанишин, 43 роки, жили поряд. Приятелювали. Останні чотири роки втрьох їздили до Києва, де працювали будівельниками. 15 січня їх викликали до столиці. Мовляв, є робота. Вони не погоджувалися, бо хотіли проголосувати на виборах президента.

— Але ж викликали на термінову роботу. Сіли в "опель" Славка, та й поїхали, — зітхає Огородник. — Кілька разів поверталися, то дітей поцілувати, то батьків. Наче щось відчували.

В "опель" на швидкості врізався "мітцубісі", за кермом якого була 34-річна вінничанка. Її з пасажиркою з травмами голови відвезли до вінницької лікарні N2. За попередньою версією, водій "мітцубісі" виїхав на зустрічну. Потім "опель" ударив ще й "лексус".

— Такої трагедії наше село ще не знало, — каже сільський голова. — Одразу троє чоловіків на смерть. Та ще й яких! Це ж наші меценати були! Як не свято, то не бізнесмени і влада, а вони допомагали. На Новий рік гірлянди купили, світломузику в клуб. Що не зароблять грошей, з усіма діляться. Славік та Олег по машині купили. Борис Вікторович усе в квартиру вкладав.

Це ж наші меценати були! Як не свято, то допомагали

Чоловіків поховали поряд на сільському кладовищі.

— Усі вони були чудовими людьми, — додає Огородник. — От Олег із дерева що хочеш міг зробити. Чи не в кожного в селі його табуретка чи щось інше є. Грошей за роботу ні в кого не брав. Славік танцював добре. Виступав у нашому сільському колективі. Стефанишин 10 років пропрацював у сільській школі вчителем фізики. Пішов на заробітки, щоб сім"ю прогодувати. Його дружина Тетяна Леонідівна зараз завуч. У них двоє дівчаток: Наташа в дев"ятому класі, Оля в шостому. Та й у Олега двоє: 5-річна Тоня з 9-місячним Артемом. Славка збиралися навесні одружувати.

Зараз ви читаєте новину «Троє заробітчан загинули миттєво». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути