четвер, 22 вересня 2011 07:12

"Тримали дітей на мушці пістолета"

Автор: фото з сайта www.odnoklassniki.ru
  Дніпропетровці Олександр і Ольга Соболєви одружені дев’ять років, виховують сина і доньку. Їм погрожує син місцевого підприємця Євген Фідієв
Дніпропетровці Олександр і Ольга Соболєви одружені дев’ять років, виховують сина і доньку. Їм погрожує син місцевого підприємця Євген Фідієв

Родина дніпропетровців Соболєвих боїться виходити з квартири. Їм погрожує місцевий Євген Фідієв. Через бійку, яка сталася 23 серпня.

— Я тоді мав забрати знайомого на вулиці Гагаріна, — згадує Олександр Соболєв, 42 роки. — Паркувався біля тротуару. Там стояли два хлопці. Один відійшов, а інший — ні. Я посигналив, із вікна попросив відійти. Той нагнув матюків. Я виходжу з машини, а він мене з кулака. Я — у відповідь. На тому й розійшлися.

Олександр Соболєв побився з 26-річним Євгеном Фідієвим. Його батько —  підприємець, має власний будівельний бізнес.

— Я і забув, але на цьому все не закінчилося, — продовжує. — За три дні цей мажор приїхав до мене у двір, почав лупити мою машину. Ми викликали міліцію. Потім якісь хлопці увірвалися в нашу квартиру, побили мене з Олею. Причому один був у міліцейській формі. Кричали, що в мене почалися великі проблеми, бо в них зв'язки.

Того ж дня Соболєви звернулися в Кіровський райвідділ міліції. У порушенні кримінальної справи їм відмовили.

— Зранку 1 вересня вели дітей до школи, — згадує Ольга Соболєва, 37 років. — У нас донька-школярка і син у перший клас ішов. Виходимо, а біля нас тормозить сіра БМВ. Виходять із неї четверо в чорних очках із пістолетами. Серед них упізнали Фідієва. Мене і дітей тримали на прицілі пістолета, а Сашу стали бити рукояткою від пістолета.

На шум вискочили сусіди, викликали міліцію. Нападники втекли.

— Діти налякані. У двір не виходять, — каже Олександр. — Дружина теж намагається не ходити сама. Якщо кудись іде — тільки з газовим балончиком. Не уявляю, за що мені це.

Родина Соболєвих попросила захисту в журналістів. 13 вересня, після розголосу, прокуратура порушила кримінальну справу за статтею "хуліганство".

— Знаю давно Соболєвих, — каже сусідка Валентина Павлівна. — Порядні люди. А тут чотири мужики погрожують їм, при всіх побили Сашка. Усі сусіди готові свідками цього виступити.

— Бєспрєдєл. Ранок, купа народу, а вони четверо товчуть Сашка у всіх на очах, — говорить Микита, інший свідок.

Правоохоронці запевняють, що справу розслідують.

— Якщо до інциденту дійсно причетні працівники Кіровського райвідділу, їх покарають, — запевняє Олександр Щербатов з обласної міліції.

Зараз ви читаєте новину «"Тримали дітей на мушці пістолета"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути