пʼятниця, 22 березня 2013 00:30

Третьокласниця втопилася у душовій кабіні

Автор: Фото з сайта www.vk.com
  Олександра Яцюк вдихнула чадного газу, знепритомніла і впала в заповнений водою піддон душової кабінки
Олександра Яцюк вдихнула чадного газу, знепритомніла і впала в заповнений водою піддон душової кабінки

17 березня в селищі Велика Багачка Полтавської області поховали 8-річну Олександру Яцюк. Вона втопилася в душовій кабіні в однокласниці 8-річної Дарини Грипась.

— Це в квартірі у Грипасів сталося. Дєвочки купалися в кабінці, закрилися. Всередину набіг газ від колонки. Надворі був вітер, може, він надув. Попадали одна на одну, — каже місцева Ольга Миколаївна, яка 20 березня йде від селищної ради. — Та, що лежала під низом, хльобнула води.

37-річна Аліна Грипась помітила, що у ванній стихло. Зайшла: діти були непритомні.

— "Швидка" приїхала за хвилину, — розповідає Леонід Гавловський, головний лікар Великобагачанської райлікарні. — Одна дівчинка вже утопилася. Друга сиділа на стільці, не говорила, почувалася нормально. До хати зайшов батько мертвої дитини. Схопив доньку на руки, скочив у машину і привіз у реанімацію. Мати не вірила, сказала, що донька спить.

— Дівчата втратили свідомість від чадного газу, — говорить Юрій Сулаєв з обласної міліції. — Експерти з'ясовують, звідки він узявся.

Грипасі живуть у 5-поверхівці на вул Леніна, 27. Аліна — заступник директора центру зайнятості, її чоловік Анатолій — головний механік товариства "Красноленінськнафтогазсервіс". Окрім доньки, мають сина Дениса, 15 років.

— Зараз Аліна ходить сама не своя, доньку від себе не відпускає, — розповідає її сусідка років 35 у фіолетовому пуховику. — Сьогодні в магазині кажу: "Аліна, прівєт". Вона не відповіла, стояла бліда.

Олександр та Людмила Яцюк — підприємці, мають два магазини будматеріалів і ветеринарну аптеку. Їхня хата — за 1 км від будинку Грипасів. Двір обгороджений бетонним європарканом, на подвір'ї — три автівки. Сусіди кажуть: після похорону подружжя постійно навідують родичі. Мають ще старшу доньку 10-класницю Анжелу.

На похороні Олександри було близько тисячі людей.

— Ходили всі старшокласники, — говорить 7-класник 13-річний Гліб, який 20 березня заходить до школи. — Сашиних однокласників батьки на похорон не пустили.

— Її всі Сашенькою називали, — розказує Яна Харченко, подруга загиблої. — Хоч і багата родина, але вона була проста дєвочка.

Зараз ви читаєте новину «Третьокласниця втопилася у душовій кабіні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути