Ексклюзиви
середа, 30 вересня 2009 08:15

Тіло міліціонера знайшли у ставку

Автор: фото з архіву Ігора Левчука
  Дільничний інспектор Ігор Левчук на власному весіллі в серпні 2008 року
Дільничний інспектор Ігор Левчук на власному весіллі в серпні 2008 року

У ставку села Ванжулів Лановецького району Тернопільщини 12 вересня знайшли машину дільничного інспектора Ігоря Левчука, 26 років. Власник був утоплений у кабіні.

— Голова була біля педаль, ноги між сідушками, — розповідає вдова Лілія Левчук, 21 рік. — Не вірю, що він сам з"їхав. У той день він був за кермом, не міг пити.

Левчуки побралися торік. Ігор працював дільничним, Лілія вчилася в Тернопільському медуніверситеті, жила в гуртожитку. Із чоловіком бачилася на вихідних.

— Він весь віддавався роботі, спав мало, — розповідає жінка. — Кілька місяців тому йому дали справу про побиття в Ланівцях. Там замішані місцеві бандити. Думаю, через неї розправилися.

Міліціонери відкидають це припущення.

— Небезпечна робота — то карний розшук чи відділ по боротьбі з оргзлочинністю, — пояснює 37-річний Олег Смолій, заступник начальника райвідділу. — А то ж сектор дільничних інспекторів. Там сімейні сварки, бомжі, максимум — дрібне хуліганство. Ігор був спокійним, скромним, урівноваженим, на роботі не пив. Поза — може, й вживав, як усі люди.

Напередодні загибелі покійного бачили напідпитку.

— Заходив до мене о восьмій вечора, — каже продавець сільської крамниці Руслан Рейда. — Відчувалося, що випив. Узяв ще пляшку горілки.

У ніч перед смертю лейтенант відпочивав із друзями біля ставу.

— До мене подзвонив, запросив приїхати, — пригадує односельчанин Віталій Шаблюк, 28 років. — Я купив майонез, хліб, ще там щось. Близько першої ночі я повертався. Ігор лишався. Був п"яний. Машиною вдарив мене, погнув крило. Гроші за ремонт обіцяв повернути. Думаю, він не впорався з керуванням. Інакше бути не могло, бо він лишався із знайомими, які нічого злого зробити не могли.

Зараз ви читаєте новину «Тіло міліціонера знайшли у ставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути