четвер, 25 грудня 2008 19:21

Подружжя Кононенків скоїло самогубство

20 грудня в селі Супрунівка Полтавського району наклало на себе руки подружжя Кононенків. Сергієві було 37 років, його дружині Юлії — 33.

— Їх знайшла мати Юлії, — розповідає Супрунівський сільський голова Володимир Богатир. — Батьки цілу ніч телефонували додому, але слухавку ніхто не брав.

Подружжя знайшли у власному помешканні. Тіло жінки лежало поруч із повішеним чоловіком. Слідів насильства не виявили. Гроші та золоті вироби лежали на столі. Поряд — дві записки. Юлія просила нікого не звинувачувати в її смерті. Мовляв, сама так вирішила. Просила матері, щоб та зібрала всі золоті речі й виготовила для сина кулончик із фотографією на згадку. Сергій у своїй записці просив тільки вибачення.

15-річний Ігор, син померлих, на вихідних був у бабусі та дідуся.

Чоловік помер за дві години після жінки. Міліціонери змальовують хід подій так: чоловік повернувся з роботи, побачив дружину на жіночому ремені. Почав робити штучне дихання, намагався повернути її до життя. Потім повісився сам.

— Нормальна родина, — каже про Кононенків сільський голова. — У Супрунівці жили п"ять років. Сергій працював водієм у Полтавському тампонажному управлінні, Юлія — на ринку в Полтаві. Жили в квартирі. Чому так вчинили, невідомо.

Зараз ви читаєте новину «Подружжя Кононенків скоїло самогубство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути