четвер, 23 серпня 2018 07:30

Судитимуть чотирьох охоронців Димінського

Чотирьох свідків у справі ДТП із львівським бізнесменом 63-річним Петром Димінським судитимуть за неправдиві свідчення. Це — охоронці мільйонера, які їхали в машині супроводу.

Один із них — 44-річний Андрій Борщ спочатку взяв провину за аварію на себе. Його тримали під вартою. За два тижні відпустили під цілодобовий домашній арешт, за рішенням апеляційного суду. Експерти довели, що за кермом був Димінський. Він — власник футбольного клубу "Карпати", має будівельний бізнес. 12 грудня його оголосили в розшук.

— Надання неправдивих показань свідків ДТП виокремили в окреме провадження у червні, — каже керівник Нацполіції Сергій Князєв, 46 років. — Щодо трьох — розслідування завершили. Їм оголосили підозри. Справи направили до суду. Невдовзі має закінчитися розслідування і стосовно четвертого учасника.

Аварія сталася на трасі Львів — Краковець 18 серпня торік. Петро Димінський "Мерседесом" протаранив "Опель" 31-річної Наталії Тріли із села Ямельня Яворівського району. Жінка загинула.

Зараз ви читаєте новину «Судитимуть чотирьох охоронців Димінського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути