вівторок, 25 квітня 2017 07:05

Справу про смерть Валентини Cеменюк закрили

Автор: ФОТО З САЙТА www.obozrevatel.com
  У Валентини Семенюк-Самсоненко лишилося дві доньки від першого чоловіка. Він помер 1995‑го. Через 13 років вийшла заміж за бізнесмена Віталія Самсоненка. Прожили разом чотири роки.
У Валентини Семенюк-Самсоненко лишилося дві доньки від першого чоловіка. Він помер 1995‑го. Через 13 років вийшла заміж за бізнесмена Віталія Самсоненка. Прожили разом чотири роки.

Поліція закрила кримінальне провадження за фактом смерті екс-голови Фон­ду держмайна 57‑­річної­ ­Валентини Семенюк-­Самсоненко. Не виявили складу злочину. Вона скоїла самогубство, за версією слідства.

— Розглядали дві версії — вбивство та самогубство. Встановлювали мотиви злочину. Опитали сотні свідків, знайомих, родичів. Провели ряд ­експертиз. У тому числі — ­балістичну. В результаті дійшли висновку, що жінка застрелилася, — каже Микола Жукович із Київської обласної поліції.

Валентину Семенюк-Самсоненко знайшли з простреленою головою у її будинку в селі Чайки на Київщині 27 серпня 2014‑го. Вдома була сама. У близькому оточенні жінки казали, що останнім часом вона була в депресії.

Фонд держмайна України очолювала з 2005 по 2008 рік. З посади її звільнив тодішній президент Віктор Ющенко. Була народним депутатом трьох скликань — від Комуністичної партії, а згодом від соціалістів. Останнім часом ­очолювала громадську організацію Союз жінок України "За майбутнє дітей".

Зараз ви читаєте новину «Справу про смерть Валентини Cеменюк закрили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути