Ексклюзиви
вівторок, 16 липня 2019 07:10

"Скрутили з машини номера, забрали відеореєстратор"

Автор: KIEV.INFORMATOR.UA
  Біля села Гурівщина під Києвом зіткнулися пасажирський мікроавтобус ”Фольксваґен” і легковик ”Форд Мондео” вранці 15 липня. Троє людей загинули, 18 — травмувалися
Біля села Гурівщина під Києвом зіткнулися пасажирський мікроавтобус ”Фольксваґен” і легковик ”Форд Мондео” вранці 15 липня. Троє людей загинули, 18 — травмувалися

Івано-Франківський міський суд арештував без права на заставу 35-річного Богдана Проціва 12 липня. Він — депутат Підберезької сільської ради. Ввечері 10 липня поблизу села Княжолука Долинского району за кермом "Кіа спортейдж" у лоб протаранив "Форд Фокус".

У ньому їхала родина Чопів із села Мала Тур'я — 29-річний Володимир із дружиною Наталею, 33 роки, та синами 5-річним Тимофієм і Кирилом, 3 роки. Діти від травм померли в лікарні. Їхня мати у тяжкому стані. Проців був п'яний. Експертиза показала 2,9 проміле алкоголю в крові.

— Володя з сім'єю поверталися від Наталкиних батьків із Рівненщини. Додому не доїхали 5–7 кілометрів. Наталя досі не знає, що її хлопчиків більше немає, — каже 25-річний Мар'ян Чоп, дядько загиблих дітей. — Проців із того села, де сталася аварія. Неподалік — кафе, де любить віддихати. І того дня там був, випивав. Кажуть, кудись від'їхав і саме повертався. Після аварії втік. Ті, хто з ним сиділи в кафе, скрутили з машини номера, забрали відеореєстратор. Поліцейські знайшли Проціва в обласній лікарні — це 70 кілометрів від місця ДТП.

Наталія Чоп у тяжкому стані. У жінки переломаний таз, ліва рука і права нога, складна черепно-мозкова травма. Вона в комі. Її чоловік дістав забій голови і грудної клітки.

— Депутата привезли до суду на ношах. Адвокат просив врахувати пом'якшувальні обставини — що у Проціва дружина вагітна, — продовжує Мар'ян.

Загиблих дітей поховали 13 липня в Малій Тур'ї. Того ж дня жителі Долинщини зібралися під районним відділком поліції з вимогою чесно розслідувати справу. Богдана Проціва можуть у'язнити на 12 років.

2228 аварій сталося на дорогах України за вихідні ­12–13 липня, за даними патрульної поліції. Загинули щонайменше 10 людей.

13 липня поблизу села Пищева у Новоград-Волинському районі на Житомирщині чоловік на возі спровокував аварію із легковиками "Опель Корса" і "Опель Омега". Загинув сам і двоє його пасажирів. Ще двоє пасажирів легковика травмувалися.

— Власник повозки розвертався у невстановленому місці. Його протаранив "­Опель Корса", ударом авто відкинуло в кювет, — кажуть у поліції. — У цей час коня вдарив "Опель Омега", який їхав у попутному напрямку.

Уранці 13 липня на вул. Городоцькій у Львові 21-річна водійка "Мерседес Бенц" звалила електроопору, врізалася в дерево і загинула.

Її пасажира-однолітка забрали до лікарні. Обоє — жителі Пустомитівського району. Є інформація, що жінка втікала з місця попередньої ДТП. Там, зі слів іншого водія, поводилася неадекватно. Слідчі призначили низку експертиз.

Увечері цього ж дня біля села Бричківка Полтавського району зіткнулися "дев'яносто-дев'ятка" і "Тойота корола".

За кермом останньої був підприємець, засновник групи проектів "Зміст" Олексій Сердюков. Розповів, що виїхав на зустрічну смугу під час обгону. Через технічну несправність авто не впорався із керуванням і врізався у "Ладу". У ньому їхала родина кременчужан із 12-річною донькою. Найважчі травми дістала жінка. Померла за кілька годин після зіткнення у лікарні. 41-річний водій і його донька у важкому стані.

Між Василівкою і Мелітополем у Запорізькій області кортеж президента Володимира Зеленського підрізав колону автобусів, у яких їхали діти вдень 14 липня.

Один із автобусів злетів у кювет, в інший врізався мікроавтобус із кортежу. Зіткнулися ще два автомобілі, що рухалися у попутному напрямку. Ніхто не постраждав.

Зараз ви читаєте новину «"Скрутили з машини номера, забрали відеореєстратор"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути