Ексклюзиви
четвер, 10 березня 2011 00:45

Семикласника побили сокирою за сніжку

14-річного Станіслава із райцентру Опішня Полтавської області вдарив сокирою 46-річний сусід Микола. Підліток кинув сніжку на його подвір'я.

— Наступного дня хлопець зайшов до сусіда. Той ударив його обухом сокири по ключиці, потім наздогнав і лезом чиркнув по спині. Потім став бити, — розповідає Анна Одякова з Полтавської обласної міліції.

Матір Станіслава викликала міліцію. Миколу затримали. Він розповів, що хлопець його постійно провокував, а кинута сніжка стала останньою краплею.

— Ми на заводі з Миколою працювали, — розповідає односельчанка Віра Купрій. — Він приїжджий, спочатку навіть жив при заводі, бо хати не мав. У селі його кличуть Афганцем. Спокійний, ніколи не лається, роботящий. По селу його часто звуть людям помагати. Чула, Стасік йому вікна побив і в город постійно сніжки кидав.

Станіслав навчається у сьомому класі школи села Малі Будища поблизу Опішні.

— Стасік у школі завжди поводиться спокійно і стримано, ніколи не йде, доки з усіма вчителями не попрощається, — каже директор Людмила Коляда. — Чемний, культурний. До 2010 року вчився на індивідуальному графіку, а зараз у загальному класі.

Міліціонери перевіряють деталі пригоди. Школяр ходить на перев'язки до лікарні. У нього поріз спини та гематоми на тілі.

Зараз ви читаєте новину «Семикласника побили сокирою за сніжку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути