Ексклюзиви
пʼятниця, 13 травня 2011 06:30

Райвідділ міліції спалили на Великдень

Увечері 24 квітня у місті Овідіополь на Одещині спалахнув райвідділ міліції. Рятувальники вивели звідти понад 30 людей. Сімох відвезли до лікарні — вони надихалися диму. Серед них шестеро затриманих і міліціонер.

— Приміщення двоповерхове, загорілося знизу, — каже 35-річний Володимир Боделан, керівник обласних рятувальників. — Пожежа складна, бо при будівництві використали вагонку та пластик. Справилися з нею за дві години.

Пожежа почалася з кабінету паспортного столу. Відділок вигорів наполовину — близько 200 "квадратів" площі. Міліціонери від коментарів відмовляються. Місцеві ж переконані, що то підпал.

Овідіопольський  райвідділ легалізує іноземців, котрі мають роботу та живуть тут, зокрема в районі ринку Сьомий кілометр. Офіційно там працюють 140 тис. осіб, неофіційно — до 300 тис. Більшість іноземці.

— Та ясно, шо той купив паспорт, той загубив, той вобще без паспорта, — говорить місцевий Віталій. — От і підпалили паспортний стіл, щоб сліди замести. А відділок за компанію згорів, бо був оббитий дешевими матеріалами.

Підпал пов'язують і з бандитами. Ті, мовляв, хотіли знищити документацію з кримінальних справ.

Зараз ви читаєте новину «Райвідділ міліції спалили на Великдень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути