середа, 23 червня 2010 05:17

П"ятирічного Віктора Шемякіна зарізали у пісочниці

Близько п"ятої вечора 18 червня до Джанкойського міськвідділу міліції у Криму зателефонували. Повідомили, що на вул. Західній, що на околиці міста, невідомий зарізав 5-річного Віктора Шемякіна і втік. Хлопчик грався у пісочниці.

— На пошуки виїхали 40 військових внутрішніх військ, 40 бійців спецпідрозділу "Беркут", весь особовий склад міськвідділу, приїхали сім екіпажів Державтоінспекції, — каже Ольга Кондрашова з республіканського управління міліції. — Нападника затримали за 3,5 години.

26-річний Сервер Ібрагімов ховався на горищі гаража. У нападі зізнався. У нього вилучили ніж, яким ударив хлопчика в шию, відправили зброю на експертизу. Сервера затримали, порушили кримінальну справу.

Родина Шемякіних переїхала до Джанкоя нещодавно. Винаймали квартиру. Голова родини Андрій працював на будівництві, його дружина Ангеліна доглядала трьох дітей.

Міліціонери поки що не мають інформації щодо Ібрагімова. Однак жителі вул. Західної кажуть, що він двічі лікувався у психіатричній лікарні.

Зараз ви читаєте новину «П"ятирічного Віктора Шемякіна зарізали у пісочниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути