пʼятниця, 18 червня 2010 04:28

П"яний водій покусав даїшника

255 грн має заплатити 46-річний житель Миколаєва. Уночі 16 червня він покусав інспектора міського управління ДАІ.

— О другій ночі до чергової частини зателефонували жителі села Галицинове з Жовтневого району, — каже Ольга Новохатська з обласного управління ДАІ. — Скаржилися, що у селі біля кафе "Затишок" їздить підозрілий "мерседес". Машина петляє по дорозі. На місце виїхав підрозділ з міської роти. Зупинили "Мерседес Е-200". Водій вийшов, та документи показувати відмовився і став тікати.

Інспектори спіймали шофера. Той почав шарпати їх. Коли Станіслав Нікітін, 24 роки, одягав на нього наручники, затриманий покусав за ліву руку.

— Хоч водій і не хотів, але його таки відвезли до лікарні, — продовжує Новохатська. — Здавати аналізи теж відмовився. Однак із зовнішнього огляду лікарі дали висновок, що він п"яний. Потім його забрали до райвідділу міліції, а машину поставили на штрафмайданчик.

Суд прийняв рішення: водій має сплатити 255 грн за непокору працівнику міліції. У Станіслава Нікітіна зафіксували легкі тілесні ушкодження і передали матеріали до міської прокуратури. Там проти водія можуть порушити карну справу.

Зараз ви читаєте новину «П"яний водій покусав даїшника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути