Ексклюзиви
пʼятниця, 11 серпня 2017 07:05

Поліцейського підірвали в автомобілі

В Ізмаїлі Одеської області підірвали автомобіль "Тойота Корола" 30-річного Андрія Прокурора ввечері 6 серпня. Він — заступник керівника місцевої кримінальної поліції. Вибух стався біля будинку правоохоронця на вул. Нахімова.

У салоні Андрій Прокурор був із сином 1,5-річним Данилом. Дружина 30-річна Катерина Пуйческу з дочкою Марією, 5 років, підходили до авто.

— Андрей с Даней были в машине. Мы з дочкой вышли через пару минут. Из-за бордюра не смогли открыть дверь. Попросила мужа отъехать. Как только он тронулся с места, услышала хлопок. Звук похожий на петарду. Через пару секунд — сильный взрыв. От испуга закричали, — розповідає Катерина Пуйческу.

Поліцейський із сином не постраждали. У його дружини — перелом ноги, осколкові поранення. Зараз вона в лікарні.

— Було багато диму, потім побачила кров. Оніміла ліва нога, у вухах почувся свист. На подвір'ї зібралося багато людей, поливали мене водою. Хтось викликав "швидку", — згадує жінка. — У дочки сильний переляк. На ручках і ніжках лишились сліди від асфальтної крихти. Хто таке зробив — гадки не маємо. Жодних погроз не отримували.

Андрій Прокурор у поліції працює п'ять років. Розслідує вбивства та розбої. Катерина Пуйческу — відома в Ізмаїлі співачка.

— Вибуховий пристрій не був потужний. Зроблений на основі гранати Ф-1. Схоже, хотіли налякати, — кажуть в обласній поліції.

З машини Андрія Прокурора слідчі вилучили відео­реєстратор. Запис долучили до матеріалів справи. Мотиви злочину не називають.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейського підірвали в автомобілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути