середа, 25 липня 2012 05:00

Племінник Ганни Герман побив жінок у кафе

Автор: фото з сайта www.vk.com
  Олег Бокало у салоні автомобіля ”Фольксваґен Туареґ”. Чоловіка затримали за хуліганство. Випустили під 76 тисяч гривень застави
Олег Бокало у салоні автомобіля ”Фольксваґен Туареґ”. Чоловіка затримали за хуліганство. Випустили під 76 тисяч гривень застави

У ніч проти суботи, 21 липня, племінник радника президента Ганни Герман 29-річний Олег Бокало влаштував бійку в кафе-караоке "Райончик" у львівському мікрорайоні Сихів. Побив двох дівчат і міліціонерів, які прибули на виклик.

За версією інформаційних сайтів, Олег прийшов до клубу зі своєю вагітною дружиною та особистим охоронцем. Подружжя посварилося, й Бокало вдарив жінку. Двоє дівчат і хлопець, які були поруч, кинулися її захищати. Бокало почав бити і їх. Охоронець витяг пістолет. Працівники клубу викликали міліцію із Сихівського райвідділку. Олег та його охоронець рвали на міліціонерах одяг, плювали їм в обличчя, матюкалися. До складу слідчо-оперативної групи входила жінка. Кажуть, Бокало так її вдарив, що вона дістала струс мозку. Тілесних ушкоджень завдали ще трьом правоохоронцям.

Кафе-караоке "Райончик" два місяці тому відкрили у довгій двоповерховій будівлі навпроти гуртового ринку Шувар. Це людне місце, за 500 м — автобусна зупинка. У місті говорять, Олег Бокало є власником "Райончика".

На вході вивіска, що заклад працює з 10.00 до 3.00. Усередині стоять металеві стільці з темними плетеними сидіннями. У кінці залу — барна стійка. Зранку в понеділок, 23 липня, молода прибиральниця миє шваброю підлогу. Вона в чорному фартуху, волосся висвітлене.

— Бійка? — робить великі очі. — Та нє, не було в нас ніякої бійки. Я не чергувала тоді, але мені ніхто не розказував ні про які розборки. Може, то в якихось сусідніх барах билися?

Кажу, міліція підтверджує сутичку в "Райончику".

— Не знаю, — працівниця опускає очі, починає швидко совати шваброю по підлозі. — Зі всіма питаннями до адміністратора звертайтесь. Я нічого казати не буду.

Підходить чоловік, років 30, у синіх джинсах і білій футболці.

— Шо ви хочете? Не було в нас нічого. Прізвище своє не скажу. Ми закриті для преси, — підвищує голос.

— То кафе недавно відкрили, а вже повно всякої швалі збирається. Уночі п'янота вилазить — кричать, матюкаються, — розповідає пенсіонер, що проходить повз "Райончик". Живе в сусідньому будинку. — Сам по собі район бандитський. А тут ше ті діскотєки відкривають на кожному кроці, — махає рукою.

З іншого боку будівлі розташована Сихівська прокуратура. Працівники запевняють, що не чули про сутичку.

Олег Бокало прописаний на вул. Чукаріна, за кілометр від кафе-караоке. Квартира на другому поверсі в останньому під'їзді будинку. На дзвінок у двері ніхто не відчиняє.

— Олег із батьками жив тут, але дуже давно їх не бачила, — виходить із дому жінка років 35 у синій сукні. — Кажуть, десь в особняк перебралися, ближче до центру Львова. У них сім'я нормальна. Тихі, культурні. Ніколи криків чути не було. Спокійно жили. То багаті люди. Люба (Любов Бокало — менша сестра Ганни Герман. — "ГПУ") має частку на Шуварі. А то ж найбільший базар у Західній Україні. Її чоловік Мирослав там у керівниках.

У Сихівському райвідділку від коментарів відмовляються.

— Ви зрозумійте нас, ми просто зробили свою роботу. Розказувати щось журналістам не маємо права, — каже начальник Віталій Фечинець. Не заперечує, що хулігани побили слідчу. Вона вже на роботі. Заходжу до неї в кабінет. На вигляд їй 33 роки, має коротке волосся пшеничного кольору. Говорити не хоче.

— Ніхто зараз нічого не скаже, бо триває слідство, — пояснює речник обласної міліції Світлана Добровольська. — Сихівський райвідділ порушив кримінальну справу за фактом грубого хуліганства. Обласна прокуратура — за побиття жінки-слідчої.

Олега Бокала і його охоронця два дні тримали у слідчому ізоляторі. У понеділок Сихівський районний суд випустив їх під заставу в 76 тис. грн.

— А що тут дивного? Батьки мають гроші — заплатили за синочка. Той мажорик два роки тому мене на Шуварі зматюкав привселюдно з ніг до голови, — каже про Бокала львів'янка 24-річна Ірина. — Я працювала там промоутером на сигаретах. Бокало підійшов до кіоску. Я спитала, чи він курить, які цигарки. Хотіла запропонувати марку, яку рекламувала. Він як почав на мене кричати. Мовляв, як я смію взагалі з ним говорити. Типу він тут хазяїн, а я ніхто, і щоб я забиралася звідти. Продавець із кіоску пальцем дала знак, щоби я мовчала. Я попросила в нього вибачення, що потурбувала. А він мені: ти с..ка, така сама, як інші, не встигну пальцем стукнути, як ти скочиш до мене в машину. Потім почав хвалитися, яка в нього крута іномарка. Під'їхав нею ближче до кіоску і ще півгодини кричав, матюкався, відганяв моїх клієнтів. Коли нарешті пішов, продавщиця сказала, що мені пощастило, бо міг і вдарити.

Зараз ви читаєте новину «Племінник Ганни Герман побив жінок у кафе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути