Ексклюзиви
вівторок, 10 вересня 2019 06:10

"Питав, де Таня. А тоді кинувся різати жінок"

На Чернігівщині на 60 діб арештували 39-річного Сергія Бусела із села Журавка Варвинецького району. 4 вересня він порізав ножем сусідів 39-річного Сергія Андрушка і 55-річну Аллу Іванченко, 47-річну сестру колишньої дружини та її матір Ольгу Клеменко, 67 років. Остання від отриманих травм померла. Потім чоловік підпалив сільську раду й забарикадувався у своїй хаті, де його взяли штурмом.

— Андрушко щось робив на горищі і пробив Сергію в стелі дірку. Вони живуть в хаті на двох господарів. Бусел викликав комісію із сільради й поліцію. Мовляв, його хотіли обікрасти. Домовилися, що складемо акт і мирно розійшлися, — розповідає голова Журавської сільської ради 42-річна Оксана Теслицька. — Андрушка забрали у райвідділок, допитали і відпустили. А тоді приїхала мати Бусела. Певно, вона його й накрутила, що взявся за ніж. Нам подзвонила завідувачка їдальні, що поряд. Сказала, Андрушко приповз до них весь у крові, порізаний.

Доки односельці викликали "швидку" і поліцію, Сергій Бусел мікроавтобусом поїхав до квартири колишньої дружини.

— Двері відкрив 9-річний син жінки від другого шлюбу. Вдома були також її мати з батьком і старша сестра. Сергій сікався до них. Питав, де Таня. А тоді кинувся різати жінок, — додає Оксана Віталіївна. — Звідти прийшов до мене в кабінет. Я стояла біля столу, на стільці сидів робітник сільгосппідприємства Микола Федорович. Сергій вибив двері. У руках тримав каністру і пневматичний пістолет. Із носака почав бити того чоловіка. В якусь мить нам із Миколою вдалося вирватися. Сергій стріляв у догонку. Коли добігли до площі, з кабінету побачила чорний дим.

Сергій Бусел двічі їздив воювати в АТО. Після повернення був на підробітках у Києві.

Розлучений, має 16-річну доньку. Останнім часом жив у цивільному шлюбі.

— Після всього, що натворив, чоловік заперся вдома. Хату довелося брати штурмом, — кажуть у поліції.

Сергієві Буселу призначили психіатричну експертизу. Якщо доведуть, що він осудний, — можуть ув'язнити на 15 років чи довічно.

Зараз ви читаєте новину «"Питав, де Таня. А тоді кинувся різати жінок"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути