Ексклюзиви
понеділок, 26 березня 2007 15:42

Підлеглий зарізав депутата-"регіонала"

Генеральний директор підприємства "Меблі" в Сімферополі Юрій Нестеренко, 59 років, запросив минулої п"ятниці до себе керівника євпаторійської філії Наримана Абдулхаїрова, 52 роки. По обіді вони зачинилися в кабінеті гендиректора на вул. Грибоєдова, 39.

— Юрія Ілліча не влаштовувала робота підлеглого, — розповідає "ГПУ" Олександр Домбровський, 44 роки, начальник прес-служби МВС у Криму. — Він сварився, вимагав працювати краще. Інакше обіцяв звільнити чи перевести на нижчу посаду.

Якоїсь миті Абдулхаїров схопив зі столика кухонного ножа й кілька разів ударив начальника в груди. Той відбивався, вискочив у коридор. Нариман кинувся за ним і на очах у співробітників ударив ще кілька разів у спину. Нестеренко упав мертвий. Убивцю затримали.

Нариман — татарин за національністю. Служив у війську, вийшов на пенсію полковником. Потім працював головним інженером на сімферопольському підприємстві "Меблі". Два роки тому Нестеренко запропонував йому очолити філію в Євпаторії.

— Він тут таке творив, що ми всі боялися, — розказує "ГПУ" 61-річний Олександр Сукачов, нинішній директор філії. — Касирові обіцяв вирвати язика. Не раз казав, що розпоре живота Нестеренку. У п"ятницю, коли виїжджав до Сімферополя, кинув касирці: "Ладно, тебя убивать не буду!". Ми не раз скаржилися Юрію Іллічу, але він довіряв Абдулхаїрову. Кажуть, що Нарим працював із ранку до ночі. Однак не рахувався з думкою інших — ображав усіх, хто наважувався перечити.

Нестеренко очолював у Сімферополі міську організацію Партії регіонів. Торік став депутатом Верховної Ради автономної республіки, входив до фракції Блок "За Януковича!".

Абдулхаїрову загрожує 15 років ув"язнення.

Зараз ви читаєте новину «Підлеглий зарізав депутата-"регіонала"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути