Ексклюзиви
середа, 07 липня 2010 00:43

Пенсіонер убив і з"їв безпритульного

Міліціонери міста Димитрове Донецької області 25 червня затримали місцевого 71-річного пенсіонера. Перед тим сусіди помітили людський череп на купі його кукурудзи.

— Хазяїн зізнався, що череп належить бомжу 60-річному Віталіку, — розповідає Ірина Гриновецька, 48 років, з обласної міліції. — Цей Віталік навесні скопав пенсіонеру город. Відтоді бачилися, але одного дня посварилися. Дід запевняє, що той Віталік ударив його арматурою. Він розізлився й у відповідь вліпив того сокирою по голові. Так, що аж відрубав.

Потім чоловік розчленував тіло. Казав, що викинув у лісопосадці.

— Але занервував, коли стали оглядати його двір, — каже Гриновецька. — На кухні в каструлі стояв борщ із людським м"ясом. Тоді старий зізнався, що цілий місяць їв того Віталіка. Годував собаку, пригощав друзів. Частину зберігав у підвалі. Експерти підтвердили, що смерть настала з 2 по 4 червня.

Пенсіонера затримали, призначили психіатричну експертизу. Він усе життя працював шахтарем, має дружину і двох дорослих доньок. Діти живуть окремо, а дружина останній місяць перебуває в лікарні. У загиблого родичів немає.

Зараз ви читаєте новину «Пенсіонер убив і з"їв безпритульного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути