Ексклюзиви
четвер, 11 вересня 2008 07:07

Педіатра Олену Гапонюк покусав собака

Дільничного педіатра із Кременчуцької дитячої лікарні N1 Олену Гапонюк, 40 років, покусав собака. Лікарка прийшла за викликом до немовляти.

— 29 серпня я приїхала службовою машиною на вулицю Громадянська, 40, — розказує медик. — Ворота були відкритими, у дворі стояла машина. Я кілька разів натиснула на кнопку дзвінка на хвіртці. Ніхто не вийшов. Заходжу у двір. Підходжу до будинку, а там на порозі лежить великий пес. Я собак не боюся, тому спокійно розвернулася і пішла до виходу. Тут він як кинеться на мене. Укусив за поперек і сідницю.

Гапонюк вибігла з двору. Вдруге зайшла з водієм.

— Почали стукати у двері, — веде далі. — За півгодини вийшла жінка. Притримала собаку. Тут іде батько зі старшим сином. Я йому: "Подивіться, що наробив ваш собака — спідниця розірвана. Як це будемо вирішувати?". А він мені: "Ти шо, хочеш таким образом собі на жизнь заработать? Нічого лазить по чужим дворам!". Уявляєте, як мені обідно.

Педіатр розвернулася і пішла, не оглянувши дитини. У травмпункті їй надали першу допомогу. Потім жінка написала заяву до міліції.

— Не миритимуся з таким хамством, — обурюється. — За 17 років роботи зі мною такого ще не було.

Завідувачка дитячої поліклініки N1 Валентина Стаценко зауважує, що раніше такого не траплялося:

— Лікарі й медсестри потерпають від собак, але в основному відбуваються порваним одягом. Медсестри кажуть, що в тому дворі собака відв"язаний постійно. А табличка "У дворі злий пес" з"явилася після інциденту. Хотілося б, щоб люди відповідальніше ставилися до цього. Лікар же іде, щоб допомогти.

Зараз ви читаєте новину «Педіатра Олену Гапонюк покусав собака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути