четвер, 16 жовтня 2008 07:05

Ольгу Підненко собака загриз до смерті

13 жовтня в селі Мартусівка Бориспільського району на Київщині пес покусав своїх господарів: 8-річного Кирила Підненка та його 90-річну бабусю Ольгу Родіонівну. Жінка померла. Собака жив у сім"ї Підненків більше п"яти років. Завжди сидів на цепу.

— Рей — це помісь дворняги та німецької вівчарки, — каже Тетяна Підненко, матір Кирила. — Ніколи не проявляв до нас агресії. Але міг кинутися на сусідів, тому його й тримали на цепу.

Удень Кирило не міг відчинити із вулиці хвіртку. Вирішив перескочити через тин. Тільки стрибнув на подвір"я, як на нього напав пес.

— Учепився в обличчя сина та рвав його доти, поки на крик Кирила не прибіг сусід, — плаче Тетяна Підненко. — Застрелив Рея.

На крик хлопчика збіглися сільчани. У саду знайшли мертву Ольгу Підненко. Пес її загриз. Хлопчика лікують у Бориспільській райлікарні. Медики називають його стан середньої тяжкості.

Зараз ви читаєте новину «Ольгу Підненко собака загриз до смерті ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути